Waar kan ik de film Bon Bini Holland 2 (2018) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Bon Bini Holland 2 uit 2018. De film behaalde tot dusver een 5.5 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Bon Bini Holland 2 uit 2018 online kijken?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de film op Amazon Prime Video.

Pathé Thuis: Deze titel is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van Bon Bini Holland 2 (2018)

Robertico woont op Curacao met Noella Maduro. Terwijl hij zich voorbereidt om haar ten huwelijk te vragen, gebeurt er iets met Ken Maduro, Noella’s vader. Er gaat iets mis en Noelle vertelt Robertico dat ze een time-out wil en vliegt naar haar vader in Nederland. Noella moet haar vaders baan nemen om samen met een rijke jongeman een speciale veiling te organiseren. Als Robertico hier achter komt, vliegt hij ook naar Nederland om Noella voor zich te winnen. Met de hulp van zijn tante Judeska, de andere medewerkers van FC Kip “Radjesh,Noltie & Kofi”, en de Aziatische ritselaar Ping Ping, hoopt hij haar te kunnen overtuigen om met hem te trouwen.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2018
Categorie: Actie, Komedie, Misdaad
Regisseur: Jon Karthaus
Schrijvers: Jon Karthaus, Maarten Swart
Cast: Liliana de Vries, Jandino Asporaat, Sylvana Ijsselmuiden
IMDb: 5.5 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.