Bohemian Rhapsody op Netflix | Film online kijken in Nederland?

Komt Bohemian Rhapsody (2018) op Netflix?

Na het ongelooflijke succes van de film over Queen (en vooral Freddie Mercury) is de veelgestelde vraag: wanneer komt Bohemian Rhapsody op Netflix? Hier is helaas nog niets over duidelijk gemaakt. Er zijn ook nog geen aanwijzingen dat de populaire film binnenkort zal verschijnen op de Nederlandse Netflix.

→ Tijdelijk was de film op Amazon Prime Video te zien, maar daar is hij helaas weer van verwijderd. Wil je toch Bohemian Rhapsody streamen? Die kun je het beste direct bekijken via Pathé Thuis of Ziggo On Demand of hier vinden op DVD / Blu-ray.

Bohemian Rhapsody Verhaal

De film Bohemian Rhapsody is een viering van het adembenemende succes van Queen, de muziek en het uitzonderlijke leven van lead singer Freddie Mercury. Freddie vermorzelde stereotypen en denkbeelden uit zijn tijd om door te breken als een van de meest geliefde entertainers aller tijden. De film gaat over de sporen die het succes van de band heeft achtergelaten in haar iconische liedjes en revolutionaire klank.

Queen behaalde ongelooflijke successen, maar in een onverwachte wending van het verhaal wordt Freddie steeds meer omringd door donkere invloeden en vlucht hij uit Queen om eigen solo succes te proberen te behalen. Nadat hij enorm heeft geploeterd zonder zijn bandleden van Queen lukt het Freddie Mercury om zijn oude groep op tijd weer bij elkaar te krijgen voor Live Aid.

Terwijl Freddie moedig vecht tegen zijn recente AIDS diagnose leidt Freddie de band naar een van de grootste optredens in de geschiedenis van de rockmuziek. Queen herinnert ons aan een nalatenschap dat doorleeft in de inspiratie van outsiders, dromers en muziekliefhebbers tot op de dag van vandaag.

Trailer

Wanneer komt Bohemian Rhapsody op Netflix Nederland?

De vraag blijft: wanneer komt Bohemian Rhapsody op Netflix? Helaas is daar nog niets bekend over gemaakt. Op dit moment lijkt het erop dat Bohemian Rhapsody niet binnen korte tijd Netflix aanbod wordt. Wil je toch Bohemian Rhapsody kijken? Die kun je het beste hier vinden.

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.