Bohemian Rhapsody (2018) staat nu op Amazon Prime Video

Bij Amazon Prime Video worden er weer flinke namen aan het aanbod toegevoegd! Viervoudig Oscar-winnaar Bohemian Rhapsody valt namelijk onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in september. Sinds 15 september 2020 is de film over Queen en Freddy Mercury in het Nederlandse aanbod van de streamingdienst te bewonderen.

→ UPDATE: tijdelijk was de film op Amazon Prime Video te zien, maar daar is hij helaas weer van verwijderd. Wil je toch Bohemian Rhapsody streamen? Die kun je het beste direct bekijken via Pathé Thuis of Ziggo On Demand of hier vinden op DVD / Blu-ray.

Bohemian Rhapsody (2018) op Amazon Prime Video in Nederland

Voorheen was het enkel mogelijk om deze populaire muziekfilm over de legendarische band Queen te bekijken via Film1 of te bestellen via Bol.com en andere winkels. Sinds september 2020 is deze Oscar-winnende film echter toegevoegd aan het aanbod van Amazon Prime Video in Nederland, naast onder andere 5 seizoenen van Call the Midwife, twee New Kids films en de gloednieuwe films Cats en Ford v Ferrari uit 2019.

Verhaal

De film Bohemian Rhapsody is een viering van het adembenemende succes van Queen, de muziek en het uitzonderlijke leven van lead singer Freddie Mercury. Freddie vermorzelde stereotypen en denkbeelden uit zijn tijd om door te breken als een van de meest geliefde entertainers aller tijden. De film gaat over de sporen die het succes van de band heeft achtergelaten in haar iconische liedjes en revolutionaire klank.

Queen behaalde ongelooflijke successen, maar in een onverwachte wending van het verhaal wordt Freddie steeds meer omringd door donkere invloeden en vlucht hij uit Queen om eigen solo succes te proberen te behalen. Nadat hij enorm heeft geploeterd zonder zijn bandleden van Queen lukt het Freddie Mercury om zijn oude groep op tijd weer bij elkaar te krijgen voor Live Aid.

Terwijl Freddie moedig vecht tegen zijn recente AIDS diagnose leidt Freddie de band naar een van de grootste optredens in de geschiedenis van de rockmuziek. Queen herinnert ons aan een nalatenschap dat doorleeft in de inspiratie van outsiders, dromers en muziekliefhebbers tot op de dag van vandaag.

Trailer

Bekijk hieronder alvast de waanzinnige trailer van Queen’s muziekfilm uit 2018!


Details van de film

Titel: Bohemian Rhapsody
Soort: Film
Jaar: 2018
Duur: 2 uur en 14 minuten
Categorie: Biografie, Drama, Muziek
IMDb: 8.0 uit 434,525 stemmen
Regisseur: Bryan Singer
Schrijvers: Anthony McCarten, Peter Morgan
Cast: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.