‘Boerderij van Dorst’ is vanavond terug op de buis (en deze BN’ers doen mee)

Vanavond opent Raven van Dorst de deuren van diens boerderij weer voor ons. In een gloednieuw seizoen van Boerderij van Dorst komen er acht BN’ers langs die de boerderij onder handen te nemen en tegelijkertijd hun hart uitstorten bij de nuchtere presentator. En het begint gelijk goed, want vanavond is het de beurt aan cabaretier Theo Maassen en schrijver Arnon Grunberg.

→ Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Het vierde seizoen van ‘Boerderij van Dorst’ gaat vanavond van start

Konden we in oktober nog zien hoe Waylon, Ferry Doedens, Paul de Leeuw en Jaimie Vaes hun handen uit de mouwen staken op Ravens boerderij, nu is het alweer tijd voor nieuwe afleveringen. Vanavond om 20:25 uur is het zover en gaat het vierde seizoen van Boerderij van Dorst van start op NPO 3. Goed om te weten: het programma wordt dus niet meer op de zondag uitgezonden, maar op de woensdag.

Het principe van het programma blijft natuurlijk wél hetzelfde. Twee BN’ers verblijven voor even op Ravens boerderij in Apeldoorn. Terwijl de gasten hen helpen met het verbouwen van groenten en het onderhouden van het land, legt Raven ze het vuur aan de schenen. En dit levert altijd mooie, open gesprekken op.

Dit zijn de BN’ers die te zien zijn in ‘Boerderij van Dorst’ seizoen 4

In de eerste aflevering is het dus de beurt aan cabaretier Theo Maassen en schrijver Arnon Grunberg. Maar welke BN’ers zullen deze keer nog meer allemaal hun opwachting maken? Dit zijn alle bekende koppen die we dit seizoen voorbij zien komen:

  • Cabaretier Theo Maassen (aflevering 1)
  • Schrijver Arnon Grunberg (aflevering 1)
  • Culinair journalist Janny van der Heijden (aflevering 2)
  • Rapper Rosario Mussendijk (aflevering 2)
  • Actrice Hanna van Vliet (aflevering 3)
  • Presentatrice Geraldine Kemper (aflevering 3)
  • Zangeres S10 (aflevering 4)
  • Content creator Bram Krikke (aflevering 4)

Meer informatie over de serie

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan. Raven ontvangt twee BN’ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.

TitelBoerderij van Dorst
SoortSerie
Jaar2021–
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorRaven van Dorst
DeelnemersTheo Maassen, Arnon Grunberg, Janny van der Heijden, Rosario Mussendijk, Hanna van Vliet, Geraldine Kemper, S10, Bram Krikke

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.