Het is officieel: ‘Boerderij van Dorst’ krijgt een derde seizoen!

Het tweede seizoen van Boerderij van Dorst is nét afgelopen op TV, NPO Start en NLZIET, maar nu is er al goed nieuws voor fans van het programma. Presentator Raven van Dorst maakte namelijk zondag in de slotaflevering bekend dat er een nieuw seizoen in aantocht is. Het derde seizoen van de serie komt er dus aan en we hoeven er niet eens heel lang op te wachten: in het najaar is het al zover!

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Ontboezemingen van BN’ers in ‘Boerderij van Dorst’

In Boerderij van Dorst ontvangt Raven van Dorst iedere week twee BN’ers op het platteland. De gasten helpen met het opknappen van de boerderij, het telen van groente en fruit en het verzorgen van dieren. Ondertussen stelt Raven ze vragen over hun leven. Dit blijkt een perfect concept; het programma is al een goede bodem geweest voor ontboezemingen van Bekende Nederlanders als Anouk, Douwe Bob, Gordon en Katja Schuurman.

Het programma, dat iedere week op de NPO te zien is en terug te kijken is via NLZIET en NPO Plus, is mede hierom ontzettend populair. De aflevering met Anouk en Gordon trok bijna een miljoen kijkers.

Derde seizoen van ‘Boerderij van Dorst’ verschijnt dit najaar

In de slotaflevering van het tweede seizoen heeft Raven van Dorst aangekondigd dat er een derde seizoen aankomt, waar we dit najaar al naar kunnen gaan kijken. Een precieze releasedatum is er nog niet; die hoor je uiteraard van ons zodra er meer over bekend wordt—via onze website, onze social media-kanalen of onze nieuwsbrief. Welke nieuwe BN’ers zich dit jaar weer mogen uitsloven op Ravens boerderij is ook nog niet bekendgemaakt.

Waar kun je ‘Boerderij van Dorst’ online kijken?

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst verschijnt zoals altijd op NPO3. Daarnaast zullen de afleveringen ook hier op streamingdienst NLZIET terug te kijken zijn, zoals dat bij de vorige seizoenen ook het geval was. Daar kun je ook de eerste twee seizoenen terugvinden. En sluit je nu een abonnement af, dan kun je 14 dagen gratis kijken.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.