Bevestigd: ‘Boerderij van Dorst’ krijgt tweede seizoen

De afgelopen weken heeft heel Nederland kunnen genieten van de heerlijke afleveringen van Boerderij van Dorst met Raven van Dorst op TV, NPO Start en NLZIET. Gelukkig hebben we nu te horen gekregen dat er ook een tweede seizoen van de hitserie zal worden gemaakt. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Boerderij van Dorst seizoen 2? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Boerderij van Dorst seizoen 2?

Goed nieuws voor wie heeft genoten van de eerste afleveringen van Boerderij van Dorst, want BNNVARA heeft in een post op Instagram laten weten dat Raven terug zal keren met nieuwe afleveringen van de populaire serie!

Momenteel is nog niet bekend wanneer nieuwe BN’ers langs zullen komen bij Raven’s boerderij, maar waarschijnlijk zal het niet lang duren. Opnames van films en series duren doorgaans namelijk veel langer dan van een realityserie als dit. Zodra we meer weten over de release datum van het tweede seizoen, vind je het op deze pagina.

Waar gaat het verhaal van Boerderij van Dorst over?

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan. Raven ontvangt twee BN’ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.

In 8 afleveringen kwamen er heel wat bekende personen langs op Raven’s boerderij. Zo openden Martien Meiland & Caroline van der Plas het seizoen, waarna Maarten van Rossem & Emma Wortelboer, Eva Jinek & Marieke Lucas Rijneveld, Frans Bauer & Ronnie Flex en Filemon Wesselink & Sergio Vyent langskwamen. Het seizoen werd afgesloten met Rutger Castricum & Tygo Gernandt, Herman Brusselmans & Koen Kardashian en Heleen van Royen & Stefano Keizers.

TitelBoerderij van Dorst
Jaar2021
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreReality
CastRaven van Dorst
KijkenBekijk direct op NLZIET

Komt er een Boerderij van Dorst seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde deel van Boerderij van Dorst zal volgen, omdat de komst van seizoen 2 nog maar net bevestigd is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Boerderij van Dorst seizoen 2?

Een trailer van het tweede seizoen is er nog niet, maar je kunt al wel vast opwarmen voor de nieuwe afleveringen met wat beelden van het eerste seizoen!


Synopsis: NLZIET