Waar kun je ‘Boerderij van Dorst’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Veel Nederlandse tv-kijkers volgen wekelijks het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Boerderij van Dorst’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Wekelijks wordt op NPO 3 op woensdag om 20:25 uur de nieuwste aflevering van Boerderij van Dorst uitgezonden op tv. Maar daarnaast is het ook mogelijk om dit programma te streamen. In de onderstaande tabel vind je meer informatie.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Boerderij van Dorst bij NLZIET. Nieuwe afleveringen van de serie zijn hier te streamen doordat ze onderdeel uitmaken van het aanbod van de NPO. Iedere woensdag om 20:25 uur verschijnt er een nieuwe episode. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft Boerderij van Dorst niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandVideoland heeft Boerderij van Dorst nu niet in het aanbod opgenomen.

Verhaal en trailer van ‘Boerderij van Dorst’

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan. Raven ontvangt twee BN’ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.

De BN’ers die in het vierde seizoen verschijnen zijn cabaretier Theo Maassen en schrijver Arnon Grunberg (aflevering 1), culinair journalist Janny van der Heijden en rapper Rosario Mussendijk (aflevering 2), actrice Hanna van Vliet en presentatrice Geraldine Kemper (aflevering 3) en zangeres S10 en content creator Bram Krikke (aflevering 4).

Streaming informatie over de serie

TitelBoerderij van Dorst
SoortSerie
Jaar2021–
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorRaven van Dorst
DeelnemersTheo Maassen, Arnon Grunberg, Janny van der Heijden, Rosario Mussendijk, Hanna van Vliet, Geraldine Kemper, S10, Bram Krikke

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.