Deze BN’ers zijn te gast in seizoen 3 van ‘Boerderij van Dorst’

Fans van Boerderij van Dorst hoeven nog maar heel even te wachten op de terugkeer van dit populaire programma op de buis. Op zondag 30 oktober is het namelijk zover en is presentator Raven van Dorst klaar om nieuwe gasten te ontvangen op diens boerderij. Vorig seizoen stortten onder meer Douwe Bob, Katja Schuurman en Gordon hun hart uit tijdens de uitzendingen, maar wie komen er deze keer langs? Dat zetten we hieronder op een rijtje.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Welke BN’ers zijn te zien in ‘Boerderij van Dorst’ seizoen 3?

Iedere week ontvangt Raven van Dorst twee andere BN’ers op het platteland. De gasten helpen met het opknappen van de boerderij, het telen van groente en fruit en het verzorgen van dieren. Ondertussen stelt Raven ze vragen over hun leven. Deze populaire serie keert binnenkort terug, maar welke bekende burgers gaan deze keer hun handen uit de mouwen steken? Inmiddels zijn de volgende BN’ers bevestigd:

  • Influencer Jaimie Vaes
  • Zanger Waylon
  • Schrijver en presentator Splinter Chabot
  • Presentator Paul de Leeuw
  • Ruinerwold-zoon Israel van Dorsten
  • Nieuwslezeres Simone Weimans
  • Zangeres Frédérique Spigt
  • Acteur Ferry Doedens

‘Boerderij van Dorst’ seizoen 3 is vanaf 30 oktober te zien

In de slotaflevering van het tweede seizoen kondigde Raven van Dorst al aan dat er heel snel een derde seizoen zou verschijnen—en nu is het bijna zover! Op zondag 30 oktober 2022 om 21:10 is de eerste aflevering van het populaire programma te zien op NPO 3, waarna je er iedere zondagavond voor voor de buis kunt gaan zitten.

De serie is daarnaast direct terug te kijken bij streamingdienst NLZIET. Hier kun je op dit moment ook de eerste twee seizoenen bekijken.

Meer informatie over de serie

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan. Raven ontvangt twee BN’ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.

TitelBoederij van Dorst
SoortSerie
Jaar2021–
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorRaven van Dorst
DeelnemersJaimie Vaes, Waylon, Splinter Chabot, Paul de Leeuw, Israel van Dorsten, Simone Weimans, Frédérique Spigt, Ferry Doedens
KijkenBekijk direct op NLZIET

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.