🎥 | Kijkers genieten van ongemakkelijke boekpresentatie Peter Gillis

In een nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa zien we hoe Peter Gillis met zijn familie bij de presentatie van zijn eigen boek aanwezig is. Hieronder bekijk je direct het fragment.

Video: Peter Gillis is bloednerveus voor zijn boekpresentatie

De boekpresentatie van de biografie van Peter Gillis heeft veel kijkers van het realityprogramma doen smullen van ongemak. Hieronder bekijk je direct het fragment uit de aflevering van maandag 29 november 2021. Ook kun je bij Streamwijzer alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa online kijken.

Boek met biografie van Peter Gillis is al verkrijgbaar

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst, dan kun je eens een kijkje nemen bij het boek van Peter Gillis die dezelfde naam draagt als zijn realityprogramma. In de biografie krijgen we een inkijkje in het bijzondere leven van de ondernemer.

Meer informatie over ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’

Peter Gillis is een selfmade miljonair, die zich vanuit een arme achtergrond heeft opgewerkt tot grootgrondbezitter en vastgoedmagnaat. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen groep, zwaait hij de scepter over 11 vakantieparken en een hotelimperium. Zijn bijna 30 jaar jongere vriendin Nicol helpt hem waar ze kan en ook zijn twee zonen Ruud en Mark én dochter Inge werken in het familiebedrijf. Twee motto’s staan voor hun allemaal hoog in het vaandel: “Wie bedden heeft, heeft de toekomst” en “Massa is Kassa”, want aan de verkoop van vier frikandellen heb je niets, maar als je er 400.000 verkoopt dan wordt het leuk. Ze staan nog steeds met beide benen op de grond; een broodje kroket is vele malen lekkerder dan kaviaar.

TitelFamilie Gillis: Massa is Kassa
SoortSerie
Jaar2020
Duur5 seizoenen
CategorieReality
CastPeter Gillis, Nicol Kremers, Mark Gillis, Ruud Gillis, Inge Gillis, Frank Lammers (voice-over)
KijkenBekijk direct via KIJK
KijkenBekijk direct via NLZIET

Synopsis: NLZIET