Familiefilm ‘Boeien!’ met Klaasje Meijer en Ellie Lust nu online te zien

In familiefilm Boeien! zijn een aantal bekende gezichten te zien, waaronder die van K3-ster Klaasje Meijer en voormalig politieagent Ellie Lust. Zij waren in juli te bewonderen op het witte doek, maar zijn nu ook eindelijk in je eigen thuisbioscoop te zien. Pathé Thuis heeft de jeugdfilm namelijk deze week aan haar aanbod toegevoegd.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Bekende gezichten in jeugdfilm ‘Boeien!’

We bevinden ons in Boeien! aan boord van een cruiseschip. De 8-jarige Benja en de 11-jarige Ravi zijn onderdeel van een samengesteld gezin, en dit jaar gaan ze met zijn allen op vakantie. De twee zijn allesbehalve enthousiast. Een trouwwedstrijd aan boord maakt het nóg lastiger voor ze. En dan zijn er ook nog eens een aantal boeven op de boot die het op de twee kinderen voorzien hebben.

Zoals eerder gezegd zijn er behoorlijk wat grote namen opgetrommeld voor de film. Naast Ellie Lust en Klaasje Meijer zien we ook Juvat Westendorp, Ferdi Stofmeel, Cees Geel, Sarah Chronis en Edwin Jonker terug, met nieuwkomers Wout Visser en Yailah Vroom als de jonge Benja en Ravi. De regie lag in handen van Bob Wilbers, die eerder meewerkte aan onder meer Celblok H, Instinct en Het Sinterklaasjournaal.

‘Boeien!’ is sinds 23 november 2022 te zien bij Pathé Thuis

Op woensdag 23 november 2022 kwam Boeien! naar je eigen thuisbioscoop. De film is vanaf die dag te vinden bij de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je hem kunt kopen (voor €9,99) en kunt huren (vanaf €4,99). Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Pathé Thuis maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Boeien! speelt zich af aan boord van het cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’ waar Kapitein Hartman samen met zijn lieftallige assistente Jitske de liefdesscepter zwaait. Ravi, een slim 11-jarig meisje en haar eigenwijze 8-jarige stiefbroertje Benja, met wie ze totaal niet kan opschieten, gaan met hun ouders als samengesteld gezin op een cruise vakantie. De kinderen zijn verre van enthousiast. De deelname van vader Orlando en moeder Maartje aan een trouwwedstrijd aan boord van het schip moet het gezin nader tot elkaar brengen. Maar niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen.

TitelBoeien!
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 5 minuten
TaalNederlands
CategorieFamiliefilm, Avontuur
RegisseurBob Wilbers
CastKlaasje Meijer, Juvat Westendorp, Ferdi Stofmeel, Yailah Vroom, Sietske van Peursum, Cees Geel, Sarah Chronis, Wout Visser, Luuk van der Boom, Edwin Jonker, Filip Bolluyt

Synopsis: Just Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.