Halina Reijns horrorkomedie ‘Bodies Bodies Bodies’ nu al te streamen

Bodies Bodies Bodies is een gloednieuwe horrorkomedie van ‘onze eigen’ Halina Reijn. Deze Nederlandse regisseur, die je ook kunt kennen als een van de hoofdrolspelers in de populaire serie Red Light, bracht de satirische film in Amerika naar het witte doek, waar dit direct een gigantische hit werd. Ook in de Nederlandse bioscopen deed de film het erg goed. Heb jij hem toch gemist? Niet getreurd, want hij is nu al te zien in je eigen thuisbioscoop. Op 7 november 2022 heeft Pathé Thuis de film toegevoegd aan haar aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Waar gaat ‘Bodies Bodies Bodies’ over?

In deze satirische horrorfilm volgen we een groep rijke twintigers die tijdens een orkaan besluit een feestje te vieren in het gigantische familiehuis van een van hen. Na een spelletjes ‘Bodies Bodies Bodies’, waarbij de deelnemers moeten achterhalen wie de aangewezen moordenaar is, loopt het behoorlijk uit de hand. Al snel moeten ze zien te ontdekken wie de échte moordenaar is en dat zorgt ervoor dat de gemoederen erg hoog oplopen.

De film werd dus geregisseerd door de Nederlandse Halina Reijn, die eerder de geprezen film Instinct maakte. De hoofdrollen worden gespeeld door onder meer Amandla Stenberg (The Hunger Games), Pete Davidson (Saturday Night Live) en Lee Pace (Guardians of the Galaxy).

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Van ‘onze eigen’ Halina Reijn
2️⃣ Met bekende acteurs als Pete Davidson en Amandla Stenberg
3️⃣ Critici zijn erg enthousiast, met een Rotten Tomatoes-score van 86%

‘Bodies Bodies Bodies’ is sinds 7 november te zien bij Pathé Thuis

Sinds maandag 7 november 2022 is het mogelijk om Bodies Bodies Bodies vanuit huis te streamen. De film is op die datum verschenen bij de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je hem kunt kopen en vanaf 21 november ook kunt huren. Eindelijk komt de film dus naar je eigen thuisbioscoop! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Meer informatie over de film

Als een groep rijke twintigers zich een weekend lang opsluit in een afgelegen villa, loopt een spelletje compleet uit de hand. De film geeft een verfrissende en geestige kijk op vriendschap, groepsdruk en hoe ver iemand gaat om erbij te horen. Een onschuldig feest dat op angstaanjagende wijze ontspoort.

TitelBodies Bodies Bodies
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Komedie, Horror
IMDb6,3 uit 22.000 stemmen
RegisseurHalina Reijn
CastAmandla Stenberg, Pete Davidson, Maria Bakalova, Rachel Sennott, Myha’la Herrold, Chase Sui Wonders, Lee Pace

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.