Waar kun je de film ‘Bodies Bodies Bodies’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Bodies Bodies Bodies (2022) online kijken kunnen. Deze horrorfilm, die geregisseerd werd door ‘onze’ Halina Reijn, gaat over een onschuldig feest dat op een angstaanjagende manier ontspoort. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Bodies Bodies Bodies’ (2022) online kijken?

Bodies Bodies Bodies draaide vanaf 8 september 2022 in de Nederlandse bioscopen. De film is gemaakt door Sony Pictures Releasing, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van Universal Pictures. Dit valt weer onder NBCUniversal en dus onder Comcast Corporation. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, die vanaf 2022 in Nederland te ontvangen zal zijn.

Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Bodies Bodies Bodies bij Pathé Thuis. De film is hier sinds november 2022 te koop en te huur zonder dat je er een abonnement voor nodig hebt. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime
De verwachting is dat Bodies Bodies Bodies naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Bodies Bodies Bodies niet in het aanbod opgenomen.
NetflixAbonnees van Netflix kunnen deze film in het Nederlandse aanbod van de streamingdienst vinden sinds 8 maart 2023.
⛔️ ViaplayBij Viaplay kun je Bodies Bodies Bodies nu niet zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Bodies Bodies Bodies’ (2022)

Als een groep rijke twintigers zich een weekend lang opsluit in een afgelegen villa, loopt een spelletje compleet uit de hand. De film geeft een verfrissende en geestige kijk op vriendschap, groepsdruk en hoe ver iemand gaat om erbij te horen. Een onschuldig feest dat op angstaanjagende wijze ontspoort.

Streaming informatie over de film

TitelBodies Bodies Bodies
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Komedie, Horror
RegisseurHalina Reijn
CastAmandla Stenberg, Pete Davidson, Maria Bakalova, Rachel Sennott, Myha’la Herrold, Chase Sui Wonders, Lee Pace

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.