Netflix voegt satirische horrorfilm ‘Bodies Bodies Bodies’ toe aan aanbod

In 2022 was deze horrorkomedie van ‘onze eigen’ Halina Reijn op het witte doek te bewonderen en direct was dit zowel in de Verenigde Staten als in ons kikkerlandje een gigantische hit. We hebben het natuurlijk over Bodies Bodies Bodies. Vanaf vandaag is het ook de bedoeling dat de satirische film Netflix gaat veroveren. Daar werd hij namelijk op 8 maart 2023 live gezet.

Horrorkomedie ‘Bodies Bodies Bodies’ van Nederlandse regisseur

Halina Reijn kennen we in Nederland natuurlijk van haar acteerklussen in onder meer Zwartboek en Red Light, maar zij maakte met Instinct ook haar regiedebuut en ging met Bodies Bodies Bodies de landsgrenzen over. Deze satirische horrorfilm volgt een groep twintigers die tijdens een orkaan samenkomen om een feestje te vieren. Al snel besluiten ze het spel Bodies Bodies Bodies te spelen—een soort hippe versie van De Weerwolven van Wakkerdam—maar terwijl ze moeten achterhalen wie de moordenaar in het spel is, valt er écht een dode. Nu moeten ze ineens zien te ontdekken wie er daadwerkelijk aan het moorden geslagen is en dat zorgt ervoor dat de gemoederen behoorlijk hoog oplopen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Amandla Stenberg (The Hunger Games), Pete Davidson (Saturday Night Live) en Lee Pace (Guardians of the Galaxy). Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden van de film.

Bodies Bodies Bodies | Official Trailer 2 HD | A24

‘Bodies Bodies Bodies’ staat sinds 8 maart op Netflix

Op woensdag 8 maart kwam Bodies Bodies Bodies naar Netflix. Vanaf nu kun je hem dus eindelijk zonder aanvullende kosten vanuit huis kijken.

Eerder verscheen de film wel al op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Hier kun je hem nog steeds zonder abonnement kopen voor €11,99 en huren vanaf €4,99. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de horrorkomedie vervolgens uit je bibliotheek.

→ Heb je geen Netflix-abonnement? Bekijk Bodies Bodies Bodies hier op Pathé Thuis 🍿

Verhaal en informatie van de film

Als een groep rijke twintigers zich een weekend lang opsluit in een afgelegen villa, loopt een spelletje compleet uit de hand. De film geeft een verfrissende en geestige kijk op vriendschap, groepsdruk en hoe ver iemand gaat om erbij te horen. Een onschuldig feest dat op angstaanjagende wijze ontspoort.

TitelBodies Bodies Bodies
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Komedie, Horror
IMDb6,3 uit 39.000 stemmen
RegisseurHalina Reijn
CastAmandla Stenberg, Pete Davidson, Maria Bakalova, Rachel Sennott, Myha’la Herrold, Chase Sui Wonders, Lee Pace

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.