Komt er een seizoen 2 van de Nederlandse serie ‘Bodem’?

De nieuwe Nederlandse serie Bodem was iedere maandag op tv te zien én te bingen op NLZIET en NPO Plus. Met maar zes afleveringen heb je het eerste seizoen er misschien zo doorheen gejaagd. Dan is het wel handig om te weten of er nog meer komt. Oftewel: komt er een Bodem seizoen 2? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Komt er een ‘Bodem’ seizoen 2?

Mocht je de eerste afleveringen van Bodem direct gebinged hebben, dan wil je misschien wel weten of er nog een tweede seizoen komt. We hebben heel goed nieuws voor je. In gesprek met BNNVARA heeft hoofdrolspeelster en regisseur Eva Crutzen namelijk aangegeven dat het tweede seizoen al in de maak is.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Wanneer komt ‘Bodem’ seizoen 2 op tv?

Op dit moment weten we dus wel dát er een Bodem seizoen 2 komt, maar is het nog niet bekend wanneer het verschijnt. De kans is groot dat we er wel een jaartje op moeten wachten en het pas in het voorjaar van 2025 zover is.

Tot die tijd kon je iedere maandag klaar zitten voor een nieuwe aflevering van Bodem. De uitzendingen vonden plaats om 21:15 uur op NPO 3. Meer van het streamen? Dan kun je de uitzending direct terugkijken op NLZIET via NPO Plus of alle afleveringen vooruitkijken. Het uitzendschema van het seizoen heeft er als volgt uitgezien.

AfleveringTitelWeekdag (tv + NLZIET)Datum (tv)Datum (NLZIET)
1“April”Maandag11 maart 202411 maart 2024
2“Juni”Maandag18 maart 202411 maart 2024
3“September”Maandag25 maart 202411 maart 2024
4“November”Maandag1 april 202411 maart 2024
5“Maart”Maandag8 april 202411 maart 2024
6“April”Maandag15 april 202411 maart 2024

Verhaal en trailer van de serie

In BODEM volgen we het destructieve leven van de 37-jarige Cat. Mensen om haar heen maken zich zorgen. Cat niet. Door een groot verlies binnen de familie, waar vooral niet over gepraat wordt, is van een gezin nog maar nauwelijks sprake. Haar moeder ís een paniekaanval. Haar vader heeft zich als zelfbenoemde coach gestort op het schrijven van zelfhulpboeken. Ondertussen gaat zo’n beetje iedereen om Cat heen zich voortplanten, promotie maken en settelen. Terwijl ze allemaal voor haar gevoel hysterisch hun best doen om gezien te worden, doet zij er alles aan om zoveel mogelijk te verdwijnen. Verdwijnen in de nacht, onder water, in haar hoofd.


Synopsis: BNNVARA

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.