Waar kun je de serie ‘Bodem’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Bodem (2024) online kijken kunnen. Deze nieuwe Nederlandse serie draait om de 37-jarige Cat, die een destructieve thuissituatie heeft. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Bodem’ (2024) online kijken?

De eerste aflevering van Bodem verscheen op maandag 11 maart op de Nederlandse tv. Ook terugkijken kan natuurlijk. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten Bodem momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Bodem bij NLZIET. De serie is hier volledig reclamevrij vooruit te kijken, dus je kunt alle zes de afleveringen nu al zien. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, maar niet de maker van Bodem. Daarom kun je de serie er niet kijken.

Verhaal en trailer van ‘Bodem’ (2024)

In BODEM volgen we het destructieve leven van de 37-jarige Cat. Mensen om haar heen maken zich zorgen. Cat niet. Door een groot verlies binnen de familie, waar vooral niet over gepraat wordt, is van een gezin nog maar nauwelijks sprake. Haar moeder ís een paniekaanval. Haar vader heeft zich als zelfbenoemde coach gestort op het schrijven van zelfhulpboeken. Ondertussen gaat zo’n beetje iedereen om Cat heen zich voortplanten, promotie maken en settelen. Terwijl ze allemaal voor haar gevoel hysterisch hun best doen om gezien te worden, doet zij er alles aan om zoveel mogelijk te verdwijnen. Verdwijnen in de nacht, onder water, in haar hoofd.

Uitzendschema van ‘Bodem’

De eerste aflevering van Bodem is op maandag 11 maart om 21:15 te zien op NPO 3. Streamers kunnen direct het hele seizoen vinden op NLZIET. Hieronder vind je al deze informatie op een rij in het uitzendschema.

AfleveringTitelWeekdag (tv + NLZIET)Datum (tv)Datum (NLZIET)
1“April”Maandag11 maart 202411 maart 2024
2“Juni”Maandag18 maart 202411 maart 2024
3“September”Maandag25 maart 202411 maart 2024
4“November”Maandag1 april 202411 maart 2024
5“Maart”Maandag8 april 202411 maart 2024
6“April”Maandag15 april 202411 maart 2024

Streaming informatie over de serie

TitelBodem
Jaar2024
SoortSerie
Duur6 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDrama, Komedie
RegisseurEva Crutzen
CastEva Crutzen, Meral Polat, Marieke Heebink, Leopold Witte, Steef de Bot, Nils Verkooijen, Lindsay Zwaan, Lineke Rijxman, Fahd Larzaoui

Synopsis: BNNVARA

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.