Kijkers zijn fan van nieuwe Nederlandse serie: “Dikke aanrader!”

Er is weer een nieuwe serie van eigen bodem verschenen die volgens kijkers op social media écht de moeite waard is. Het heet Bodem en wordt iedere maandagavond uitgezonden op NPO 3, maar je kunt het hele seizoen nu ook al bingen op NLZIET.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hier gaat de nieuwe Nederlandse serie ‘Bodem’ over

Vorige week ging er weer een nieuwe Nederlandse serie van start. In Bodem is het hoofdpersonage de 37-jarige Cat (Eva Crutzen), die niet klaar is voor het échte leven. Het lantefanteren bevalt haar wel, maar dan raakt haar beste vriendin ineens zwanger en moet ze zelf misschien ook wel opgroeien. Maar met haar destructieve gezin, dat jaren geleden een groot verlies moest trotseren en daar nog steeds niet bovenop gekomen is, blijkt dat erg moeilijk.

De eerste aflevering verscheen op maandag 11 maart, waarna je nog vijf weken klaar kunt zitten voor de serie. Ben je meer van het bingen, dan kun je nu al op NLZIET (via NPO Plus) terecht om alle afleveringen te bekijken. Heel veel kijkers hebben dat gedaan en vinden de serie uniek, grappig en intrigerend.

AfleveringTitelWeekdag (tv + NLZIET)Datum (tv)Datum (NLZIET)
1“April”Maandag11 maart 202411 maart 2024
2“Juni”Maandag18 maart 202411 maart 2024
3“September”Maandag25 maart 202411 maart 2024
4“November”Maandag1 april 202411 maart 2024
5“Maart”Maandag8 april 202411 maart 2024
6“April”Maandag15 april 202411 maart 2024

Kijkers zijn razend enthousiast over de serie

Volgens kijkers is Bodem dus absoluut een aanrader. Veel mensen die de complete serie al gezien hebben, geven aan dat het serieuze thema’s perfect combineert met humor en zeer bingewaardig is. Ook vraagt één kijker: “Hier komt toch wel een tweede seizoen van?” We hebben goed nieuws, want een seizoen 2 is inderdaad al in de maak! Hieronder bekijk je een greep uit de lovende reacties op social media.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je de eerste afleveringen gemist? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de kijkpagina op NLZIET. Hier kun je niet alleen de eerste twee afleveringen terugkijken, maar kun je het complete seizoen ook al bingen.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.