Deze 3 programma’s met Bobbi Eden zijn te zien op discovery+

Bobbi Eden is inmiddels één van de populairste presentatrices bij discovery+. En terecht, wat ons betreft. Ze neemt geen blad voor de mond en weet een flinke portie humor en harde grappen aan haar series toe te voegen. Hier vind je 3 van haar programma’s die op dit moment bij discovery+ te streamen zijn.

3x Programma’s met Bobbi Eden bij discovery+ voor op je kijklijst

Hieronder vind je 3 kijktips met Bobbi Eden bij discovery+. Via de groene knop kun je direct beginnen met het streamen van deze programma’s. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

1. Bevallen met Bobbi

Bevallen met Bobbi seizoen 2 Discovery Plus
Beeld: Discovery / TLC

Bobbi Eden dompelt zich in Bevallen met Bobbi onder in de wereld van de verloskunde. Bobbi is gek op baby’s en kinderen en vindt het een eer om opnieuw getuige te mogen zijn van de toch wel intieme ervaring van het krijgen van een baby. Bobbi loopt mee in ziekenhuizen en verloskundigen praktijken en staat niet alleen langs de zijlijn te kijken, ze ondersteunt ook de aanstaande ouders door enthousiast mee te leven, mee te puffen en te helpen waar nodig.

Bobbi maakt hele uiteenlopende bevallingen mee én mag meerdere keren getuige zijn van een tweeling die wordt geboren. Ook ziet Bobbi wat het betekent als een aanstaande moeder zwangerschapsvergiftiging krijgt en wat er gebeurt als de navelstreng van een baby vergroeid blijkt met de placenta. Hoe gaan de ouders om met deze moeilijke momenten en hoe kan Bobbi ze tot steun zijn?

Natuurlijk hebben wij zelf ook even een kijkje genomen, dus lees nu onze recensie van ‘Bevallen met Bobbi’. Wij vinden het programma een intieme must-see voor (aanstaande) ouders! Het tweede seizoen is sinds april 2021 te zien bij discovery+.

2. Pyjama Party: 90 Day Fiancé

Pyjama Party 90 Day Fiance Discovery Plus
Beeld: Discovery

In Pyjama Party: 90 Day Fiancé kijken vier bekende koppels in Nederland, waaronder Nienke Plas en haar schoonmoeder en schoonzus, Bobbi Eden en partner Mark, transgenderkoppel Louisa en Rowan en Temptation Island-deelnemers Channah en Quentin, naar het nieuwste seizoen van het populaire TLC-programma. De BN’er-koppels bekijken de show vanuit hun eigen comfortabele bed of bank en wij mogen naast hen plaatsnemen. Uiteraard kijken ze niet zonder het nodige commentaar te leveren op de soms verrassende beelden.

In 90 Day Fiancé moeten Amerikanen die hun buitenlandse geliefde op bezoek hebben, binnen 90 dagen besluiten of ze met diegene willen trouwen. Want zolang is het tijdelijke visum in Amerika geldig. Een korte en hectische periode dus die beslist niet over is als ze eenmaal getrouwd zijn. Hoe reageren de BN’ers op al deze liefdesperikelen en vaak dubieuze keuzes? Smeuïg wordt het sowieso – en wij mogen daar op onze beurt weer heerlijk van meegenieten.

Wij hebben zelf ook alvast alle afleveringen van het programma zitten bingewatchen, dus je kunt nu ook onze recensie van ‘Pyjama Party: 90 Day Fiancé’ vinden. We hebben heel erg gelachen en ontzettend genoten van alle drama. Het eerste seizoen is sinds maart 2021 te zien bij discovery+.

3. Sex Tape

Recensie Sex Tape Discovery Plus serie Bobbi Eden
Beeld: Discovery

In de eerste discovery+ Original serie Sex Tape duikt Bobbi Eden met achttien bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in! Want wat weten we nou eigenlijk écht over het seksleven van andere koppels? In deze nieuwe serie zijn onder andere realityster Michael van der Plas met zijn vriendin Naomi, oud Utopia kandidaat Baldr met zijn vrouw Anna en zangeres Nathalie Makoma met haar vriend Jean-Claude te zien.

In het programma Sex Tape zien we per aflevering drie koppels die de opdracht krijgen om hun leven te filmen. Wij mogen alles zien: de liefde, ruzie, jaloezie en natuurlijk de seks! Onder leiding van presentatrice Bobbi Eden en relatiedeskundige Jeremy Heshof kijken de koppels in een huiselijke setting, naar elkaars Sex Tape. Alles wordt besproken, niets is te gek. Does size matter? Hoe hou je je relatie spannend als je vier kinderen hebt? Wat betekent onzekerheid voor je seksleven? Op welk vlak zouden de koppels nog willen experimenteren in hun relatie en hoe communiceer je hierover met elkaar?

Bobbi en Jeremy voorzien de stellen van de nodige tips en uiteraard kunnen de koppels elkaar inspireren. Wat hebben ze geleerd en met welk advies lopen ze de deur uit? Niks blijft onbesproken en Bobbi zorgt ervoor dat het taboe rondom seks voor eens en voor altijd wordt doorbroken.

Check nu ook onze recensie van Sex Tape op discovery+, waarin we uitleggen waarom wij het programma oprecht, leerzaam en grensverleggend vinden. Het eerste seizoen is sinds februari 2021 te zien bij discovery+.

Complete aanbod van discovery+ en meer kijktips

Het aanbod van discovery+ wordt continu bijgewerkt door nieuwe programma’s en exclusieve series toe te voegen. Op de pagina met het volledige aanbod van discovery+ vind je dagelijks een overzicht van wat er nieuw online is verschenen, maar ook wat er nu allemaal op de streamingdienst te vinden is. Ook kun je de pagina met het laatste nieuws van discovery+ checken om op de hoogte te blijven van de beste kijktips en nieuwste toevoegingen aan de streamingdienst.

Daarnaast kun je eens een kijkje nemen in ons overzicht van 5 discovery+ Originals die je echt gezien moet hebben of juist 5 paranormale series of 5 TLC-programma’s op discovery+ die het bingen waard zijn. Veel kijkplezier!