TV-schilder heeft eigen Netflix-documentaire ‘Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed’

Iedereen kan schilderen. Er bestaan geen fouten, alleen gelukkige toevalligheden (“happy accidents”). Dit is een greep uit het gedachtegoed van de legendarische televisieschilder Bob Ross, vooral bekend van zijn programma The Joy of Painting. Netflix is van plan om op 25 augustus 2021 een documentaire te lanceren over de wereldberoemde schilder onder de spannende titel Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed.

Vanaf 25 augustus is de docu ‘Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed’ te zien op Netflix

We hoeven ons gelukkig niet zorgen te maken dat we niets te kijken hebben, want er komen ontzettend veel nieuwe films en series op Netflix in augustus 2021. Zo verschijnen The Kissing Booth 3, seizoen 5 deel 2 van Riverdale, seizoen 1 van The Chair, Sweet Girl, seizoen 1 van Disparu à Jamais en nog veel meer titels online op de streamingdienst.

Op woensdag 25 augustus 2021 om 09:00 uur zal Netflix dus ook de nieuwe documentaire over het leven van de televisieschilder Bob Ross online zetten op het video on demand-platform. Hieronder vind je precies waar de Netflix-film over zal gaan.

Verhaal en details van de Netflix-documentaire

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed brengt ons het schokkende en tot op heden onvertelde verhaal van de landschapskunstenaar en presentator van The Joy of Painting. Met een scherpe waardering voor de natuur en een vriendelijke houding, moedigde Bob Ross iedereen die hij ontmoette aan om hun creativiteit te omarmen en in zichzelf te geloven, waardoor hij een cultureel fenomeen werd.

De man die de beroemde uitspraak deed dat er geen fouten bestaan – alleen gelukkige toevalligheden (“happy accidents”) – heeft de wereld decennia lang pure vreugde gebracht. Achter het iconische haar, de rustgevende stem en de nostalgische schilderijen schuilt echter een mysterie dat velen nog niet hebben ontdekt.

Jaar: 2021
Soort: Film
Release datum: 20 augustus 2021 om 09:00 uur
Categorie: Documentaire
Duur: 1 uur en 32 minuten
Regisseur: Joshua Rofé
Cast: Bob Ross
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Nog geen trailer beschikbaar van de film over de TV-schilder

Op het moment van schrijven is er nog geen trailer naar buiten gebracht van de Bob Ross-docu, maar we komen natuurlijk geen beeldmateriaal tekort om alvast mee in de stemming te komen voor de lancering van zijn eigen film. Hieronder vind je één van de video’s van Bob Ross die tientallen miljoenen keer bekeken is, waarbij je mee kunt schilderen met het ‘Eiland in de Wildernis’. Pak de kwasten dus maar en ga er goed voor zitten!