Waar kun je de serie ‘BMF’ (2021-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘BMF’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2021 met een IMDb-score van 7.5 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘BMF’ uit 2021 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie BMF is een titel uit het jaar 2021 in het genre ‘Biografie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.5, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Amazon Prime Video met MGM+➡️ Ga meteen naar BMF bij Amazon Prime Video met MGM+. Als abonnee van Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je 14 dagen gratis het add-on kanaal MGM+ nemen. Daar zijn de beide seizoenen van ‘Black Mafia Family’ momenteel te streamen. Wie zich nu aanmeldt, kijkt de eerste 30 dagen gratis naar Amazon Prime Video.
⌛️ ViaplayVoorheen kon je hier kijken naar BMF bij Viaplay. Bij onze laatste check was de titel echter niet meer in het aanbod aanwezig. Of, en zoja wanneer, hij terug zal keren is op het moment van schrijven nog niet bekend.
⌛️ CANAL+Eveneens kon je lange tijd hier kijken naar BMF bij CANAL+, maar ook daar is de titel uit het aanbod verwijderd en zijn er momenteel geen updates over toekomstige veranderingen in de beschikbaarheid.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar BMF kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot BMF.

Gratis online kijken naar BMF

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie BMF bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video met add-on kanaal MGM+, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Ten slotte vind je in de onderstaande tabel van BMF meer informatie over de titel, het jaar, de soort, het genre en de gemiddelde score op de internationale filmdatabase. Om direct de trailer te bekijken en alvast in de stemming te komen voor het streamen kun je hier bij YouTube terecht. Verder bezoek je via de links in het streamingoverzicht bovenaan deze pagina de officiële website van de desbetreffende videodienst, waar je het verhaal van deze titel zal vinden. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

TitelBMF
Jaar2021
SoortSerie
CategorieBiografie
IMDb-cijferGemiddeld 7.5 uit 10