Goed nieuws: superheldenfilm ‘Blue Beetle’ is gearriveerd in je thuisbioscoop

Superheld Blue Beetle maakte in 2023 voor het eerst zijn opwachting op het grote scherm. Hiermee is alweer de veertiende film binnen het DC Extended Universe een feit. Ook streamers kunnen zich nu eindelijk aan de populaire titel wagen, die vandaag op Pathé Thuis verschenen is.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Blue Beetle’

Jaime Reyes is pas afgestudeerd en heeft grootse plannen, maar eenmaal thuis blijkt dat er veel veranderd is. Zijn ouders zitten in de problemen en hebben dringend hulp nodig. Daarom neemt hij een baantje bij een rijke club, waar hij in aanraking komt met de Scarabee. Dit technologische hoogstandje zorgt ervoor dat hij waanzinnige, maar onvoorspelbare krachten krijgt. Hij wordt de superheld Blue Beetle. En dat is natuurlijk nog maar het begin.

In Blue Beetle wordt de hoofdrol vertolkt door Xolo Maridueña, die je misschien wel kent door zijn rol in Cobra Kai. Benieuwd? In de onderstaande trailer zie je hem in actie en de film is nu ook eindelijk gearriveerd op het kleine scherm.

‘Blue Beetle’ staat nu op Pathé Thuis

TVOD-streamingdienst Pathé Thuis heeft Blue Beetle vandaag, op maandag 2 oktober, toegevoegd aan het aanbod. Je kunt hem bij hen nu kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om een tijdje te wachten en de film vanaf 14 december voor een lagere prijs te huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Blue Beetle en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

De pas afgestudeerde Jaime Reyes keert vol grootse plannen voor de toekomst terug naar huis, maar komt er al snel achter dat daar veel is veranderd. Terwijl hij zoekende is naar zijn plek op deze wereld, brengt het lot onverwachts een oud relikwie van buitenaardse technologie op zijn pad: de Scarabee. Als de Scarabee hem verkiest als symbiotische gastheer, komt hij in het bezit van een waanzinnige uitrusting met onvoorstelbare, maar ook onvoorspelbare krachten. Daarmee verandert zijn leven voorgoed en wordt hij de superheld Blue Beetle.

TitelBlue Beetle
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 8 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurAngel Manuel Soto
CastAdriana Barraza, Xolo Maridueña, Damían Alcázar, Susan Sarandon, Elpidia Carrillo, Bruna Marquezine, Raoul Max Trujillo, George Lopez, Harvey Guillén, Belissa Escobedo

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.