Waar kun je de film ‘Blue Beetle’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Blue Beetle (2023) online kijken kunnen. In deze nieuwe DC-film verschijnt superheld Blue Beetle voor het eerst op het grote scherm. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Blue Beetle’ (2023) online kijken?

Blue Beetle was in augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 HBO MaxBlue Beetle komt waarschijnlijk in de toekomst naar HBO Max. De film namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst. Een exacte releasedatum hebben we op dit moment helaas nog niet. Wel kun je hier nu al andere DC-superheldenfilms bekijken. 👉 Ga direct naar HBO Max.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Blue Beetle momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Blue Beetle bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 2 oktober 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Blue Beetle nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Blue Beetle’ (2023)

De pas afgestudeerde Jaime Reyes keert vol grootse plannen voor de toekomst terug naar huis, maar komt er al snel achter dat daar veel is veranderd. Terwijl hij zoekende is naar zijn plek op deze wereld, brengt het lot onverwachts een oud relikwie van buitenaardse technologie op zijn pad: de Scarabee. Als de Scarabee hem verkiest als symbiotische gastheer, komt hij in het bezit van een waanzinnige uitrusting met onvoorstelbare, maar ook onvoorspelbare krachten. Daarmee verandert zijn leven voorgoed en wordt hij de superheld Blue Beetle.

BLUE BEETLE | OFFICIAL FINAL TRAILER

Streaming informatie over de film

TitelBlue Beetle
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 8 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurAngel Manuel Soto
CastAdriana Barraza, Xolo Maridueña, Damían Alcázar, Susan Sarandon, Elpidia Carrillo, Bruna Marquezine, Raoul Max Trujillo, George Lopez, Harvey Guillén, Belissa Escobedo

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.