Bloodshot (2020) staat nu op Netflix

Netflix gaat maar door met het toevoegen van gloednieuwe topfilms aan haar aanbod. Dit keer is het de beurt aan de film Bloodshot met Vin Diesel in de hoofdrol. Vanaf 1 november 2020 is de film op Netflix te zien, terwijl hij begin dit jaar nog in de bioscoop draaide. Veel kijkplezier!

Bloodshot (2020) op Netflix Nederland

Deze nieuwe toevoeging valt onder de selectie van nieuwe films en series op Netflix in november. Daarnaast kun je in die lijst onder andere uitkijken naar het vierde seizoen van de serie The Crown, maar ook de seizoensfinale van Undercover deel 2 en de film The Princess Switch: Switched Again. Hieronder vind je meer informatie, het verhaal en de trailer van de film Bloodshot (2020).

Verhaal

Ray Garrison, een elite-soldaat die werd gedood in de strijd, wordt weer tot leven gebracht door een geavanceerde technologie die hem het vermogen van super menselijke kracht en snelle genezing geeft. Met zijn nieuwe vaardigheden gaat hij achter de man aan die zijn vrouw heeft gedood, of in ieder geval, die volgens hem zijn vrouw heeft gedood. Hij komt er al snel achter dat niet alles wat hij leert te vertrouwen is. De ware vraag is: kan hij zichzelf zelfs vertrouwen?

Trailer

Bekijk nu de trailer de film Bloodshot uit 2020 met Vin Diesel in de hoofdrol.


Details van de film

Titel: Bloodshot
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 1 uur en 49 minuten
Categorie: Actie, Drama, Sci-Fi
IMDb: 5.7 uit 53,880 stemmen
Regisseur: Dave Wilson
Schrijvers: Jeff Wadlow, Eric Heisserer
Cast: Vin Diesel, Eiza González, Sam Heughan
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Amazon.nl
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.