10 Bloedhete films en series om de lentekriebels mee aan te wakkeren

Pfoe, het is snikheet voor deze tijd van het jaar! De afgelopen dagen zijn de warmste en zonnigste maart dagen ooit in Nederland gemeten. Een lekker vroeg begin van de lente dus. En met de komst van de lente kunnen we zeker rekenen op de oude vertrouwde lentekriebels. Ter ere van het mooie weer hebben wij hieronder hebben 10 bloedhete films en series om de lentekriebels mee te stillen samengesteld waarbij je de komende dagen lekker op de bank kunt wegsmelten. Of buiten natuurlijk, als je je TV even aan het verlengsnoer legt. Ze zijn onder andere te zien op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, discovery+, NLZIET, Pathé Thuis en Disney+.

10x Kijktips voor bloedhete films die de lentekriebels aanwakkeren

10. Sex Education (serie, 3 seizoenen) – Netflix

Sex Education | Season 3 | Official Trailer | Netflix

Deze komische tienerdramaserie met onder andere Gillian Anderson (X-Files) en Asa Butterfield (Enders Game, 2013) is al jaren razend populair bij Netflix. Otis is een ongemakkelijke tiener met een wel hele bijzondere moeder. Zij is namelijk sekstherapeut. Otis besluit de kennis van zijn moeder toe te passen om zijn medestudenten op weg te helpen met hun eigen liefdesontdekkingsreizen en lentekriebels.

9. OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid (film, 2022) – discovery+

OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid | Trailer

In OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid volgen we tien Vlaamse contentmakers die zich door het wilde westen van erotische beelden op OnlyFans navigeren. In de film zijn zowel bekende modellen als alledaagse mensen te zien. Allen proberen via de erotische website zoveel mogelijk geld te verdienen door zichzelf op een spannende manier aan de koper bloot te geven.

8. Pam & Tommy (serie, 1 seizoen) – Disney+

Lilly James (Downtown Abbey), Sebastian Stan (Avengers: Endgame, 2019) en Seth Rogan (Superbad, 2007) schitteren in deze pikante serie over Pamela Anderson en Tommy Lee. De serie is op een waargebeurd verhaal gebaseerd en volgt de gebeurtenissen die leidden tot, en de gevolgen van, het stelen en uitlekken van een zelfgemaakte sekstape van het pasgetrouwde stel.

7. Tussen De Lakens Met Geraldine (serie, 1 seizoen) – Videoland

In de Nederlandse documentaire Tussen de Lakens met Geraldine volgen we Geraldine Kemper op haar persoonlijke zoektocht naar antwoorden op het gebied van emancipatie en seks. In de slaapkamer is namelijk nog een wereld te winnen voor vrouwen en hun orgasmes. Hoe kan het dat vrouwen in 2022 nog zo ongeëmancipeerd zijn in bed? Volg dit nieuwe programma op Videoland.

6. Game of Thrones (serie, 8 seizoenen) – HBO Max

Game of Thrones | Official Series Trailer (HBO)

Game of Thrones, dat gaat toch over draken en strijden om een koninkrijk? Ja dat klopt, maar door de 8 seizoenen van de serie zijn ook meerdere liefdesverhalen verworven en veel erotisch getinte scènes te zien. Zo laat Nederland’s eigen Carice van Houten in de serie wel eens vaker meer dan alleen haar acteertalenten zien. Na een paar maanden van afwezigheid is dit kijkcijferkanon nu eindelijk week te zien in Nederland bij HBO Max. Wil jij hem kijken? Wees er dan snel bij, want de levenslange korting van 50% op HBO Max loopt deze binnenkort af.

5. Sex Tape (serie, 2 seizoenen) – discovery+

Bobbi Eden duikt de slaapkamer in met deze bekende koppels! | Sex Tape

Bobbi Eden duikt in de discovery+ serie Sex Tape met achttien bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in. In het eerste seizoen waren o.a. realityster Michael van der Plas met zijn vriendin Naomi, oud Utopia kandidaat Baldr met zijn vrouw Anna en zangeres Nathalie Makoma met haar vriend Jean-Claude te zien. In het tweede seizoen verschijnen onder andere TV-personality Christina Curry & haar vriend Kevin, Youtuber Vonneke Bonneke & vriend Davinio en oud Ex On The Beach-deelnemers Shani & Davey.

4. Socials, Seks & Centen (serie, 1 seizoen) – NLZIET

Denise maakt OnlyFans content in de bossen | Socials, Seks & Centen | NPO 3 TV

Ferry Doedens neemt ons exclusief mee in de wereld van de nieuwste socialmediahype: platforms waar volgers tegen betaling expliciete content kunnen bekijken. Het is een wereld waar Ferry zelf pas onlangs is toegetreden, maar al bescheiden succesvol is. Alle afleveringen zijn nu te zien op NLZIET via de NPO.

3. Sex and the City (serie, 6 seizoenen) – HBO Max

Sex and the City: the Movie - Original Theatrical Trailer

Een werkelijke HBO klassieker van een serie. Sex and the City was één van de boegbeelden van de jaren ’90. De serie volgt een groep van vier vrouwen in New York City. Ondanks hun verschillen in smaak en constant veranderende seksleven blijven zij onafscheidelijk van elkaar en delen elkaars diepste geheimen. De Sex and the City-films zijn ook op HBO Max te kijken, waar tevens de nieuwe sequel serie And Just Like That… te vinden is. Van deze laatstgenoemde serie is afgelopen week nog een tweede seizoen aangekondigd.

2. 365 DNI (film, 2020) – Netflix

365 days 365 dni 2021 Movie trailer English

365 DNI (ook bekend als ‘365 Days’) is een Poolse erotische dramafilm. In de film leren we Laura kennen, een sales medewerker in Polen. Wanneer zij op reis gaat naar Sicilië wordt haar leven echter op de kop gezet. Daar wordt ze namelijk ontvoerd door Massimo, een Italiaanse maffioso. Hij houdt haar 365 dagen gevangen om ervoor te zorgen dat zij verliefd op hem wordt. Van de film zullen twee vervolgtitels komen.

1. After (3 films) – Amazon Prime Video & Pathé Thuis

After - Teaser Trailer - 2019 Teen Drama

De After-filmreeks is gebaseerd op het razend populaire gelijknamige boeken van Anna Todd. De romantische dramafilms volgt Tessa, een ambitieuze studente op een nieuwe universiteit. Hier ontmoet ze de mysterieuze Hardin Scott, een jongen die een aantal geheimen voor zich probeert te houden. De eerste film in de reeks is te zien bij Pathé Thuis, maar de twee vervolgfilms zijn via Amazon Prime Video te streamen.

Meer spannende films en series

Natuurlijk zijn op al deze streamingdiensten nog veel meer films en series in dit genre te vinden. Vaak kun je ze opzoeken, maar anders staan ze doorgaans bij het klikken naar een titel in het lijstje van voorgestelde content. Ook is er van sommige programma’s nog een internationale versie te vinden, waaronder Sex Tape UK op discovery+.

Kijktips per streamingdienst

In het bovenstaande overzicht vond je kijktips voor de meerdere streamingdiensten. Ben je op zoek naar nieuws, kijktips en de laatste releases van jouw favoriete videodienst? Bezoek dan nu onze nieuwspagina en selecteer je streamingdienst. Dan krijg je direct een inkijkje in toffe updates over de films en series op je video on demand-platform. Veel kijkplezier!


Synopsissen: Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, discovery+, NLZIET, Pathé Thuis en Disney+

Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.