Splinternieuwe seizoen 9 van ‘The Blacklist’ is vanaf nu te zien bij Videoland

In Nederland zijn van de populaire misdaadserie The Blacklist momenteel enkel seizoen 1-7 op Netflix te bekijken en seizoen 8 op Videoland, maar inmiddels is ook het splinternieuwe seizoen 9 van de serie te zien. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van The Blacklist seizoen 9 op Videoland?

Wanneer komt The Blacklist seizoen 9 op Videoland?

Goed nieuws voor fans van The Blacklist, want het splinternieuwe seizoen 9 zal veel eerder dan verwacht verschijnen in Nederland. Vorige jaren moesten we steeds behoorlijk lang wachten op de Nederlandse release, maar nu zal het slechts twee maanden duren. Videoland heeft laten weten dat het negende seizoen van The Blacklist tussen de nieuwe films en series op Videoland in december 2021 zit. Vanaf 3 december 2021 zullen de afleveringen wekelijks op het video on demand-platform te zien zijn.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Blacklist vind je ook hier 🍿

Waar gaat het verhaal van The Blacklist over?

Amerikaanse misdaadserie over ’s werelds meest gezochte crimineel, Raymond ‘Red’ Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

TitelThe Blacklist
SoortSerie
Jaar2013-
Duur9 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Mystery
IMDb8,0 uit 224.000 stemmen
MakerJon Bokenkamp
CastJames Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Amir Arison, Hisham Tawfiq, Ryan Eggold, Mozhan Marnò, Laura Sohn
KijkenBekijk direct seizoen 1-7 op Netflix
KijkenBekijk direct seizoen 8-9 op Videoland

Komt er een The Blacklist seizoen 10 of is S9 het laatste seizoen van de serie?

Op 21 oktober 2021 verscheen de eerste aflevering van The Blacklist seizoen 9 in de Verenigde Staten, waarna elke week een nieuwe aflevering werd gepubliceerd. Doordat dit zo recent is, weten we momenteel nog niet of er ook een tiende seizoen zal worden gemaakt. Zodra hierover meer bekend wordt, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer worden geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van The Blacklist seizoen 9?

Helaas is er nog geen trailer van het negende seizoen beschikbaar, maar hieronder kun je wel vast de beelden van deel 8 bekijken.


Synopsis: Videoland