The Blacklist seizoen 9 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

In Nederland zijn van de populaire misdaadserie The Blacklist momenteel enkel seizoen 1-7 op Netflix te bekijken en seizoen 8 op Videoland, maar inmiddels is bekendgemaakt dat er ook een seizoen 9 van de serie zal worden gemaakt. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Blacklist seizoen 9 op Videoland?

Waar gaat het verhaal van The Blacklist over?

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Titel: The Blacklist
Soort: Serie
Jaar: 2013
Duur: 9 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Maker: Jon Bokenkamp
Cast: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff
IMDb: 8.0 uit 196.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Videoland

Wanneer komt The Blacklist seizoen 9 op Videoland?

  • Wanneer komt The Blacklist seizoen 9 op Videoland?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het negende seizoen van The Blacklist op Videoland zal verschijnen. Gezien de planning van de eerdere seizoenen, kan het naar verwachting echter nog wel tot 2022 duren tot we in Nederland van dit nieuwe seizoen kunnen genieten. Zodra een exacte releasedatum van deel 9 bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  • Waar kun je de serie The Blacklist online kijken?

    In Nederland is The Blacklist met seizoen 1-7 exclusief te bekijken op Netflix. Het achtste seizoen van de serie is momenteel enkel te streamen bij Videoland.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Blacklist vind je hier 🍿

Komt er een The Blacklist seizoen 10 of is S9 het laatste seizoen van de serie?

Pas recentelijk is bekendgemaakt dat The Blacklist een negende seizoen krijgt, dus momenteel weten we nog niet of er ook een seizoen 10 zal volgen. Zodra we meer weten, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer worden geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van The Blacklist seizoen 9?

Helaas is er nog geen trailer van het negende seizoen beschikbaar, maar hieronder kun je wel vast de beelden van deel 8 bekijken.

The Blacklist Season 8 Promo (HD)