The Blacklist seizoen 9 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

In Nederland zijn van de populaire misdaadserie The Blacklist momenteel enkel seizoen 1-6 op Netflix te bekijken en seizoen 7 op Videoland, maar in de Verenigde Staten is seizoen 8 al te streamen en is recentelijk zelfs bekendgemaakt dat de serie zal worden verlengd met een negende seizoen. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Blacklist seizoen 9 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Blacklist over?

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Titel: The Blacklist
Soort: Serie
Jaar: 2013
Duur: 9 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Maker: Jon Bokenkamp
Cast: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff
IMDb: 8.0 uit 196.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt The Blacklist seizoen 9 op Netflix Nederland?

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Blacklist vind je hier 🍿

Komt er een The Blacklist seizoen 10 of is S9 het laatste seizoen van de serie?

Pas recentelijk is bekendgemaakt dat The Blacklist een negende seizoen krijgt, dus momenteel weten we nog niet of er ook een seizoen 10 zal volgen. Zodra we meer weten, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer worden geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van The Blacklist seizoen 9?

Helaas is er nog geen trailer van het negende seizoen beschikbaar, maar hieronder kun je wel vast de beelden van deel 8 bekijken.