Seizoen 9 van ‘The Blacklist’ staat nu op Netflix

Fan van The Blacklist en zit je al een tijdje te wachten op het verschijnen van het negende seizoen op Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor je! Eerder verschenen deze afleveringen al op Videoland, maar nu staan ze ook online bij een andere streaminggigant. Sinds zaterdag 3 december 2022 is het zover.

Seizoen 9 van ‘The Blacklist’ kwam op 3 december naar Netflix

Hoewel The Blacklist een serie van NBCUniversal is—wat onderdeel is van Comcast Corporation, een van de bedrijven achter SkyShowtime—zijn ook de rechten van het nieuwste seizoen aan Netflix verkocht. Daar is seizoen 9 sinds zaterdag 3 december te zien.

Mensen met een abonnement op Videoland konden er al eerder van genieten, want daar staan de afleveringen sinds 3 december 2021 online. Het heeft dus precies een jaar geduurd voordat het nieuwe seizoen ook op Netflix te zien is. Op SkyShowtime is de serie momenteel nog niet te vinden, maar er is een grote kans dat dit in de toekomst wel het geval gaat zijn. Wanneer de serie hier aan het aanbod toegevoegd wordt, laten we uiteraard weten via onze social media-kanalen en nieuwsbrief.

‘The Blacklist’ krijgt ook een tiende seizoen

Daarnaast is er meer goed nieuws, want The Blacklist is officieel met een tiende seizoen verlengd. Dit maakte de hoofdrolspeler en producer James Spader tijdens een interview in The Tonight Show met Jimmy Fallon bekend, in februari van dit jaar. De serie is in 2023 op de Amerikaanse zender NBC te zien. Netflix-kijkers moeten er waarschijnlijk langer op wachten, aangezien het ook ruim een jaar duurde voordat het negende seizoen naar de streamingdienst kwam.

Meer informatie over de serie

Een briljante voortvluchtige biedt aan om de FBI te helpen om andere slechteriken te pakken, maar alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt.

TitelThe Blacklist
SoortSerie
Jaar2013-
Duur10 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Mystery
IMDb8,0 uit 248.000 stemmen
MakerJon Bokenkamp
CastJames Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Amir Arison, Hisham Tawfiq, Ryan Eggold, Mozhan Marnò, Laura Sohn
KijkenBekijk direct op Netflix
KijkenBekijk direct op Videoland

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.