Netflix laat weten: seizoen 8 van ‘The Blacklist’ komt op 13 maart online

In Nederland zijn van de populaire misdaadserie The Blacklist momenteel enkel seizoen 1-7 op Netflix te bekijken en seizoen 8-9 op Videoland, maar binnenkort gaat hier verandering in komen. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Blacklist seizoen 8 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Blacklist over?

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

TitelThe Blacklist
SoortSerie
Jaar2013-
Duur9 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Mystery
IMDb8,0 uit 224.000 stemmen
MakerJon Bokenkamp
CastJames Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Amir Arison, Hisham Tawfiq, Ryan Eggold, Mozhan Marnò, Laura Sohn
KijkenBekijk direct seizoen 1-7 op Netflix
KijkenBekijk direct seizoen 8-9 op Videoland

Wanneer komt The Blacklist seizoen 8 op Netflix Nederland?

Mensen met een abonnement op Videoland hebben al een tijdje geleden van de afleveringen van The Blacklist seizoen 8 kunnen genieten, maar binnenkort zijn ook de leden van Netflix eindelijk aan de beurt. De streamingdienst heeft ons namelijk laten weten dat zondag 13 maart 2022 de dag zal zijn dat het achtste seizoen van de misdaadserie toegevoegd zal worden aan het Nederlandse aanbod van Netflix.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Blacklist vind je hier 🍿

Komt er een The Blacklist seizoen 9 of is S8 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, de komst van het negende seizoen van The Blacklist is al voltooid door productiemaatschappij NBC. Hij is zelfs sinds een aantal maanden al op Videoland te zien.

Welke teaser of trailer is er van The Blacklist seizoen 8?

Bekijk hieronder direct de trailer van het achtste seizoen van The Blacklist.