The Blacklist Seizoen 5 (Netflix) en Seizoen 6 (Videoland)

De maand januari is een geweldige tijd voor fans van The Blacklist in Nederland! Zo staat vanaf 4 januari The Blacklist seizoen 5 op Netflix. Bovendien wordt vanaf 16 januari door Videoland elke week een aflevering van seizoen 6 online gezet. Laatstgenoemde streamingdienst heeft het vijfde seizoen van The Blacklist op dit moment al online staan.

Heb je geen Netflix of Videoland en wil je wel de nieuwste seizoenen van The Blacklist zien, klik dan hier.

The Blacklist verhaal

The Blacklist gaat over een nieuwe FBI agent, Elizabeth Keen (Megan Boone). Haar hele leven verandert plotseling. Een mysterieuze crimineel, Raymond Reddington (James Spader), geeft zichzelf aan en weigert met iemand anders dan Elizabeth te spreken. Raymond was jaren van de wet gevlucht en is een flinke aanwinst voor de FBI. De serie volgt de zoektocht van Raymond en Elizabeth naar criminelen op de Blacklist van Raymond.

Kijk hieronder de trailer van The Blacklist season 6!

The Blacklist Netflix

Op het moment van schrijven is zojuist na de eerste vier seizoenen ook seizoen 5 van The Blacklist online gekomen op Netflix. Het kan dus nog even duren totdat de zesde reeks op de streamingdienst te zien zal zijn. Wil je toch graag seizoen 6 zien zonder dat het Netflix Blacklist aanbod is? Klik dan hier om hem te halen, of sluit een (gratis proef)abonnement af op Videoland.

The Blacklist Videoland

Op Videoland komt namelijk het zesde seizoen van The Blacklist wel binnenkort online! Per 16 januari zal er elke week door Videoland The Blacklist aflevering online gezet worden. Dat wordt genieten voor de geduldige kijkers! Heb je het geduld van Videoland Blacklist niet? Klik dan hier om seizoen 6 eerder te halen.

Online The Blacklist kijken?

Op de volgende manier kun je zien of op een ander moment dan het schrijven van dit artikel The Blacklist nog op de streamingdiensten in Nederland staat:

In tabel online zie je welke films en series online staan op de Nederlandse streamingdiensten. Zo kun je het aanbod per streamingdienst checken: Netflix, Videoland, Amazon Prime en Ziggo GO. Wil je het laatste nieuws over de serie te weten komen of wil je weten wanneer The Blacklist op Netflix, Videoland, Amazon Prime of Ziggo GO verschijnt? Gebruik dan de zoekbalk deze site en typ de titel in om het nieuws erover te lezen op Streamwijzer.

Netflix / Videoland / Ziggo GO / Amazon Prime aanbod

Zoek je het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland? Klik dan hier!