Nieuw op Pathé Thuis: actiethriller ‘Blacklight’ (2022) met Liam Neeson, vanaf vandaag te huur

Liam Neeson zou je inmiddels wel de koning van de actiefilms kunnen noemen. De laatste jaren verschijnt hij in de ene na de andere snoeiharde film en met Blacklight (2022) is het ook weer raak. Deze actiethriller is net uit de bioscoop en sinds donderdag 19 mei al online te koop bij Pathé Thuis voor €9,99. Vanaf vandaag, donderdag 9 juni, kun je de film ook huren vanaf €4,99.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Liam Neeson in actiefilm ‘Blacklight’, nu te zien op Pathé Thuis

In Blacklight draait het om Travis Block (Liam Neeson). Hij is freelance ‘fixer’ voor de FBI, wat inhoudt dat hij undercoveragenten die hun dekmantel kwijtraken moet redden uit levensgevaarlijke situaties. Vlak voor zijn pensioen stuit hij tijdens een zaak op samenzweringen binnen de FBI zelf. Samen met een jonge journaliste gaat hij op onderzoek uit, maar al snel komt hij lijnrecht tegenover zijn baas te staan. Als zijn dochter en kleindochter betrokken raken, wordt het pas echt spannend…

De Ierse Liam Neeson, die volgende maand alweer zijn zeventigste verjaardag viert, kan sinds Taken (2008) de ene na de andere actiefilm op zijn naam zetten. Ook in deze film, van regisseur Mark Williams, levert de acteur weer knappe acteerprestaties af. Daarnaast zie je Aidan Quinn, Taylor John Smith en Emmy Raver-Lampman terug in de film.

‘Blacklight’ verscheen op 19 mei online bij Pathé Thuis

Goed nieuws voor iedereen die deze film in de bioscoop gemist heeft: je kunt Blacklight dus nu ook online kijken. De film is namelijk sinds donderdag 19 mei op Pathé Thuis te vinden. Daar profiteerde je de eerste dag van een introductiekorting: je kocht de film voor €7,99, waarbij er sprake is van een korting van €2. Sindsdien geldt de gebruikelijke prijs vanaf €9,99.

Je kunt er echter ook sinds donderdag 26 mei voor kiezen om de film te huren vanaf €4,99. Als je besluit om deze actiethriller te huren, dan blijft deze tot 30 dagen beschikbaar in je account. Zodra je de film start, heb je maximaal 48 uur om hem af te kijken. Als je de film koopt, blijft deze voor altijd beschikbaar.

Verhaal, trailer en informatie van de film

Verborgen geheimen en het gevaar van macht pushen geheim agent Travis Block tot het randje. Hij stuit op een schimmige operatie waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn, maar als hij de waarheid boven water probeert te krijgen, komt hij lijnrecht tegenover zijn eigen baas te staan.

TitelBlacklight
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
IMDb4,7 uit 11.000 stemmen
RegisseurMark Williams
CastLiam Neeson, Emmy Raver-Lampman, Taylor John Smith

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.