Waar kun je de film ‘Blacklight’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Blacklight (2022) online kijken kunnen. In deze film schittert de koning van de actiefilms, Liam Neeson, als geheim agent Travis Block. Vlak voor zijn pensioen stuit hij tijdens een zaak op samenzweringen binnen de FBI. Samen met een jonge journaliste gaat hij op onderzoek uit, maar al snel komt hij lijnrecht tegenover zijn baas te staan. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Blacklight’ (2022) online kijken?

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Blacklight bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film sinds 19 mei 2022 te zien.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Blacklight niet in het aanbod opgenomen.
✔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Blacklight nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Blacklight’ (2022)

Verborgen geheimen en het gevaar van macht pushen een geheim agent tot het randje in de intense actiethriller Blacklight. Travis Block (Liam Neeson) is freelance ‘fixer’ voor de FBI. Net als hij denkt aan zijn pensioen, stuit hij op een schimmige operatie waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn. Samen met de jonge journaliste Mira Jones duikt Block in de zaak, maar dan leiden de bewijzen naar de FBI zelf. Wanneer Blocks dochter en kleindochter worden bedreigd, moet hij de waarheid boven water krijgen om ze te redden. Daarbij komt hij wel lijnrecht tegenover zijn eigen baas te staan.

Streaming informatie over de film

TitelBlacklight
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
IMDb4,7 uit 14.000 stemmen
RegisseurMark Williams
CastLiam Neeson, Emmy Raver-Lampman, Taylor John Smith

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.