Indrukwekkende waargebeurde film ‘BlacKkKlansman’ (2018) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Drie jaar geleden schudde BlacKkKlansman (2018) de filmwereld flink op met het indrukwekkende en waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse agent Ron Stallworth die in de Ku Klux Klan-afdeling van Colorado infiltreert. Alleen deze week is deze film de Movie of the Week bij Pathé Thuis. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. BlacKkKlansman is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland, maar de film komt wel op 23 november naar Netflix.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

BlacKkKlansman (2018) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag week was Seized nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 43 van 2021 is BlacKkKlansman de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film won een Oscar in de categorie ‘Best Adapted Screenplay’ en werd in nog vijf andere categorieën genomineerd voor het gouden beeldje. Deze week is hij maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs is €2,99. Je hebt tot dinsdag 2 november 2021 om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘BlacKkKlansman’ (2018)

Detective Stallworth weet als eerste Afro-Amerikaanse agent samen met zijn partner Flip Zimmerman te infiltreren in de Ku Klux Klan. Ze dringen binnen tot in de hoogste kringen van de KKK met als doel om hun plannen te dwarsbomen.

TitelBlacKkKlansman
SoortFilm
Jaar2018
TaalEngels
Duur2 uur en 15 minuten
CategorieBiografie, Komedie, Misdaad
IMDb7,5 uit 243.000 stemmen
RegisseurSpike Lee
CastJohn David Washington, Adam Driver, Topher Grace, Laura Harrier, Alec Baldwin, Jasper Pääkkönen, Corey Hawkins, Paul Walter Hauser, Ryan Eggold

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de dramafilm BlacKkKlansman uit 2018, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €2,99 op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis