Kijktip: je kunt nu alle seizoenen van de geprezen avonturenserie ‘Black Sails’ bingen

Op zoek naar een nieuwe serie om te bingewatchen? Dan hebben we hier weer een heerlijke kijktip voor je. Op Canal+ Series is onlangs Black Sails verschenen. Deze serie volgt de avonturen van kapitein Flint en zijn bemanning van piraten, terwijl ze vechten om te overleven in het Gouden Tijdperk van de Piraterij. Volgens kijkers en critici is dit een echte aanrader die je zeker op je kijklijst moet zetten.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Hier gaat de dramaserie ‘Black Sails’ over

In de Amerikaanse serie Black Sails volgen we het leven van kapitein James Flint en zijn bemanning. Het is de late 17e eeuw en Flint en zijn piraten hebben de taak om New Providence Island te beschermen. Terwijl ze dit doen, worden ze van alle kanten bedreigd en komen ze in de ene levensgevaarlijke situatie na de andere terecht. Het verhaal is een prequel van het bekende boek Treasure Island van Robert Louis Stevenson.

De serie kent vier seizoenen en werd door kijkers geprezen. Zo belonen ze hem met een dikke 8,2 op IMDb en vindt 81% van de critici en 83% van de kijkers op Rotten Tomatoes dit een echte aanrader. Zij prijzen onder meer de historische accuraatheid en de geweldige sterrencast, want met Jessica Parker Kennedy (The Flash), Tom Hopper (The Umbrella Academy) en Hannah New (Maleficent) komen er genoeg bekende gezichten voorbij.

Drie redenen om de serie te kijken:
1️⃣ Kijkers prijzen deze serie en laten weten dat je aan de buis gekluisterd zit
2️⃣ Er werden meerdere prijzen mee gewonnen, waaronder een Creative Arts Emmy Award
3️⃣ Met bijna 40 afleveringen perfect voor als je op zoek bent naar een wat langere serie

‘Black Sails’ is nu te bingewatchen

Alle seizoenen van Black Sails onlangs aan het aanbod van Canal+ Series toegevoegd. Mocht je op zoek zijn naar een langere serie, dan is dit zeker een aanrader. Bingewatchen behoort direct tot de mogelijkheden. Heb je geen abonnement op Canal+ Series? Bij deze streamingdienst kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement kan afsluiten.

Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

Black Sails First Trailer

Meer informatie over de serie

Ahoy, landrotten! Maak je klaar voor een onvergetelijke avontuurlijke reis op de zeeën van de Caraïben met The Black Sails. Ga terug in de tijd naar het Gouden Tijdperk van de Piraterij, en volg de heldhaftige en gevaarlijke avonturen van de legendarische kapitein Flint en zijn bemanning.

TitelBlack Sails
Jaar2014-2017
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieAvontuur, Drama
IMDb8,2 uit 109.000 stemmen
MakersRobert Levine, Jonathan E. Steinberg
CastToby Stephens, Luke Arnold, Toby Schmitz, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Clara Paget, Winston Chong, Tom Hopper, Andre Jacobs, Zach McGowan, Lise Slabber, Laudo Liebenberg, Craig Jackson, Hakeem Kae-Kazim, Patrick Lyster, Luke Roberts

Synopsis: Canal+ Series

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.