‘The Black Phone’, met Ethan Hawke als seriemoordenaar, is nu te huur bij Pathé Thuis

Een dertienjarige jongen valt in handen van een seriemoordenaar die ‘The Grabber’ genoemd wordt, maar wordt via een oude telefoon door zijn vorige slachtoffers geholpen om te ontsnappen. Als je dat interessant vindt klinken, moet je The Black Phone zien. Deze film met Ethan Hawke was pas nog in de bioscoop te bewonderen, maar is nu al te streamen bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Waar gaat ‘The Black Phone’ over?

We hebben je natuurlijk al een korte synopsis gegeven, maar hier even wat uitgebreider. Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door seriemoordenaar ‘The Grabber’. Als hij wordt opgesloten in een geluidsdichte kelder lijkt ontsnappen hopeloos. Maar dan begint de kapotte telefoon aan de muur ineens te rinkelen en hoort hij de stemmen van de vorige slachtoffers. Ondertussen probeert ook zijn helderziende zusje hem te helpen.

De film werd geregisseerd door Scott Derrickson, die eerder meewerkte aan de legendarische Sinister-reeks en de Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De hoofdrol wordt dus gespeeld door Ethan Hawke, met andere rollen van Mason Thames, Madeleine McGraw en Jeremy Davies.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Topacteur Ethan Hawke in een van zijn meest angstaanjagende rollen ooit
2️⃣ Geprezen door critici én kijkers: met een Rotten Tomatoes-score van 82%
3️⃣ Van de maker van de Sinister-reeks en Doctor Strange in the Multiverse of Madness

‘The Black Phone’ is vanaf 2 november te huur bij Pathé Thuis

The Black Phone is nu al vanuit je eigen thuisbioscoop te zien. Sinds woensdag 19 oktober was het mogelijk om de film te kopen bij de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Je kon er ook voor kiezen om twee weekjes te wachten en de film vanaf woensdag 2 november voor een lagere prijs te huren, vanaf €4,99.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

Meer informatie over de film

Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder. Om hulp schreeuwen heeft dus weinig zin, maar als een kapotte telefoon aan de muur ineens rinkelt, ontdekt Finney dat hij de stemmen van eerdere slachtoffers van de moordenaar kan horen. Zij zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat wat hen is overkomen Finney bespaard blijft. De hoofdrolspelers zijn Ethan Hawke, in de meest angstaanjagende rol van zijn carrière, en Mason Thames, voor wie het zijn eerste filmrol is.

TitelThe Black Phone
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
IMDb7 uit 118.000 stemmen
RegisseurScott Derrickson
CastEthan Hawke, Mason Thames

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.