‘Black Panther 2: Wakanda Forever’ is nu te huur via Pathé Thuis

In 2018 verscheen de Marvel-film Black Panther op het witte doek en in 2022 was het eindelijk tijd voor Black Panther 2: Wakanda Forever. Dit werd direct een van de meest bezochte bioscoopfilms van dat jaar en het verhaal werd door kijkers en critici geprezen. Heb je hem gemist? Vanaf vandaag kun je de film huren via Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Black Panther 2: Wakanda Forever’ is waardig vervolg op hitfilm ‘Black Panther’

In onze recensie lieten we al weten dat we Black Panther 2: Wakanda Forever een perfecte opvolger vonden van de hitfilm uit 2018. Regisseur Ryan Coogler heeft zowel de overleden acteur Chadwick Boseman als zijn personage T’Challa een waardig afscheid gegeven en tegelijkertijd een opzichzelfstaand Marvel-verhaal verteld in de schaduw van zijn afwezigheid. Ook andere kijkers zijn erg over de film te spreken—zo ontvangt deze op recensiewebsite Rotten Tomatoes een Audience Score van maar liefst 94%.

Black Panther 2 draait om het overlijden van T’Challa en hoe het nu verder moet met het koninkrijk Wakanda. Shuri, het briljante zusje van de Black Panther, is de aangewezen opvolger, maar kan zij wel met zijn dood omgaan en tegelijkertijd haar land beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten?

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Gemaakt door Ryan Coogler, de regisseur van onder meer Black Panther en Creed
2️⃣ Enthousiaste reacties, met een score op de Tomatometer van 94%
3️⃣ Volgens onze recensent een waardige opvolger van het eerste deel

‘Black Panther: Wakanda Forever’ is nu te zien via Pathé Thuis

Vanaf woensdag 1 februari kon je Black Panther 2 kopen bij Pathé Thuis (voor €15,99), maar je kon er ook voor kiezen om eventjes te wachten. Op vrijdag 17 maart is het ook mogelijk geworden om de film voor een lagere prijs te huren (voor €4,99). Als je de film koopt blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt, bij huren heb je 48 uur de tijd om hem eenmalig te bekijken.

Ook het eerste deel uit 2018 is op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis te vinden, waar je hem kunt kijken voor een prijs van slechts €3,99.

→ Ook benieuwd naar het eerste deel? Bekijk direct Black Panther op Pathé Thuis 🍿

Meer informatie over de film

In Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Forever, strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba) na de dood van Koning T’Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten.

Terwijl de Wakandans proberen hun nieuwe hoofdstuk te omarmen, zijn de strijders genoodzaakt zich te herenigen met War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) en Everett Ross (Martin Freeman) en samen een nieuwe koers voor het koninkrijk Wakanda te bepalen. In de film wordt Namor geïntroduceerd, Koning van een onderzeese natie. Hij wordt gespeeld door Tenoch Huerta. Ook Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena en Alex Livanalli schitteren in de film.

TitelBlack Panther: Wakanda Forever
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Drama
IMDb7,2 uit 140.000 stemmen
RegisseurRyan Coogler
CastLupita Nyong’o, Letitia Wright, Danai Gurira, Winston Duke, Florence Kasumba

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.