Staat of komt de film Black Panther op Netflix?

Komt Black Panther (2018) op Netflix?

De film Black Panther was een van de grootste successen van 2018. De veelgestelde vraag is dan ook: wanneer komt Black Panther op Netflix? Helaas is het zeer onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren, omdat de film op streamingdienst Disney+ te zien is. Je kunt de film direct bekijken op Disney+ via de onderstaande rode knop.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Black Panther Verhaal

Na de dood van zijn vader keert T’Challa terug huiswaarts naar het Afrikaanse rijk Wakanda om zijn waardig plek als koning te betreden. Als plotseling een krachtige vijand de kop opsteekt wordt T’Challa’s rol als koning en als Black Panther op de proef gesteld. Hij wordt in een conflict getrokken dat het lot van Wakanda en van de hele wereld in gevaar brengt. Als hij oog in oog komt te staan met verraad en gevaar moet de jonge koning al zijn bondgenoten bijeen brengen en de volle kracht van de Black Panther oproepen om zijn tegenstanders te verslaan en zijn mensen te beschermen.

Black Panther krijgt op IMDb een 7.4 uit 10 punten. De volledige film kun je hier vinden.

Trailer

Wanneer komt Black Panther op Netflix Nederland?

De vraag blijft: wanneer komt Black Panther op Netflix? Helaas is dat nog niet bekend. Het lijkt erop dat Black Panther niet binnen korte tijd Netflix aanbod wordt gezien de recente release van de populaire film. Wil je toch Black Panther kijken? Je kunt hem aanvragen bij Netflix Nederland en je kunt de hele film hier vinden.

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.