Waar kan ik de serie Black-Out online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de Vlaamse serie Black-Out. De thrillerserie is uiterst populair op de Vlaamse zender Één en is gemaakt door Philippe de Schepper. Hem kennen we natuurlijk nog wel van series als Eigen Kweek, Rang 1, Dubbelleven en Vermist.

In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar kun je Black-Out online kijken?

HBO Max: Ga nu naar Black-Out bij HBO Max in Nederland. Alle afleveringen van de serie zijn er sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.

Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland. Wel kun je op HBO Max naar de serie kijken.

Verhaal van Black-Out (2020)

Na de sabotage van een kerncentrale gaat het licht uit in België. Niet voor een paar uur maar dagenlang. Tegelijk wordt de dochter van Annemie Hillebrand ontvoerd, de eerste vrouwelijke premier van België. De ontvoering blijkt rechtstreeks verband te houden met de black-out. De premier moet alles op alles zetten om de crisis het hoofd te bieden én haar dochter te redden. Ondertussen gaat Michael Dendoncker, teamleider van de dienst anti-terrorisme, in een land zonder stroom op zoek naar de daders.

Black-out | Officiële trailer

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Actie, Drama
IMDb: 5.9 uit 52 stemmen
Duur: 1 seizoen
Cast: Sara de Roo, Lucas Van den Eynde, Anna De Ceulaer

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.