Keiharde actiefilm ‘Black Lotus’ met Rico Verhoeven is nu te streamen

Rico Verhoeven is goed met zijn vuisten, maar kan ook een knap staaltje acteren. Dat leverde hem begin dit jaar zijn allereerste hoofdrol op, in de keiharde actiefilm Black Lotus. Hierin schittert hij naast een internationale cast als een special forces-officier die het ontvoerde dochtertje van zijn beste vriend moet redden. Benieuwd? Je kunt de film vanaf vandaag huren bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Rico Verhoeven schittert in actiethriller ‘Black Lotus’

Special forces-officier Matteo Donner heeft zijn beste vriend verloren tijdens een gezamenlijke missie en kampt sindsdien met een enorme dosis schuldgevoel. Als blijkt dat het dochtertje van zijn omgekomen vriend ontvoerd is, heeft hij dus maar één missie: haar redden. Daarvoor moet hij het wel opnemen tegen een hoop gevaarlijke tegenstanders.

Black Lotus markeert de eerste grote rol van Rico Verhoeven. Eerder kwam de elfvoudig wereldkampioen kickboksen al langs in Bon Bini Holland 3 en de populaire Netflix-serie Undercover. Hij wordt in Black Lotus bijgestaan door een internationale cast met onder meer Frank Grillo (Captain America: The Winter Soldier) en Roland Møller (Skyskraper). De regie werd gedaan door Todor Chapkanov, die eerder meewerkte aan blockbusters als The Hitman’s Bodyguard en London Has Fallen.

‘Black Lotus’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Op donderdag 6 juli voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de actiefilm al toe aan het aanbod als koopfilm (€9,99), maar vanaf vandaag, donderdag 27 juli, kun je hem ook huren (vanaf €4,99). Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Black Lotus en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf special forces-officier Matteo Donner (Rico Verhoeven), kampend met schuldgevoel, de wereld rond. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.

TitelBlack Lotus
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurTodor Chapkanov
CastRico Verhoeven, Frank Grillo, Rona-Lee Shimon, Pippi Casey, Kevin Janssens, Roland Møller, Magnus Samuelsson, Simon Wan, Marie Dompnier, Peter Franzén

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.