Waar kun je de film ‘Black Lotus’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Black Lotus (2023) online kijken kunnen. Deze actiethriller biedt podium aan kickbokswereldkampioen Rico Verhoeven, die zijn eerste hoofdrol mag vertolkten. Hij speelt Matteo Donner, een special forces-officier die het ontvoerde dochtertje van zijn beste vriend probeert te redden. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Black Lotus’ (2023) online kijken?

Black Lotus was in april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Bekijk direct Black Lotus bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 6 juli 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Black Lotus niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxBlack Lotus is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Black Lotus’ (2023)

Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf special forces-officier Matteo Donner (Rico Verhoeven), kampend met schuldgevoel, de wereld rond. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.

Streaming informatie over de film

TitelBlack Lotus
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurTodor Chapkanov
CastRico Verhoeven, Frank Grillo, Rona-Lee Shimon, Pippi Casey, Kevin Janssens, Roland Møller, Magnus Samuelsson, Simon Wan, Marie Dompnier, Peter Franzén

Veelgestelde vragen


Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.