Déze nieuwe haaienfilm over een meedogenloze megalodon is een echte hit

Haaienfilms doen het altijd goed. Dat The Black Demon een echte hit is, is dan ook niet gek. Het draait om een gigantische megalodon die een gezin dat op een booreiland verblijft teistert. Spannend! De film is sinds kort te zien op Pathé Thuis, maar wat vinden kijkers er eigenlijk van? In dit artikel vind je een greep uit de reacties op social media.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘The Black Demon’ wordt massaal gestreamd

Paul vertrekt met zijn gezin naar Mexico om een booreiland te inspecteren. De plek blijkt bijna volledig verlaten te zijn en de reden daarvoor is een gigantische megalodon die de arbeiders herhaaldelijk aangevallen heeft. Paul besluit toch het booreiland op te gaan, maar als het platform zinkt en de haai echt blijkt te zijn, moet hij er alles aan doen om zijn gezin in veiligheid te brengen.

De rol van Paul wordt vertolkt door Josh Lucas, die je kunt kennen van Yellowstone of Le Mans ’66. De regie lag in handen van Adrian Grunberg, de regisseur die ons eerder Rambo: Last Blood bracht. The Black Demon heeft in Nederland de bioscopen overgeslagen en is sinds kort te streamen op Pathé Thuis. Het is een echte hit; kijkers huren of kopen hem massaal. Toch zijn de reacties niet allemaal even positief.

Reacties van kijkers zijn gemengd

Niet alle kijkers zijn even enthousiast over de film. Hieronder vind je een greep uit de positieve én negatieve reacties op de splinternieuwe haaienfilm.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze haaienfilm nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van The Black Demon op Pathé Thuis.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.