Waar kun je de film ‘The Black Demon’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Black Demon (2023) online kijken kunnen. Deze haaienfilm draait om een gigantische megalodon die een gezin dat op een booreiland verblijft teistert. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Black Demon’ (2023) online kijken?

The Black Demon is sinds kort te streamen in Nederland. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Black Demon bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de spannende film onlangs aan het aanbod toe. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Black Demon niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Black Demon is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Black Demon’ (2023)

Paul werkt in de olie-industrie en neemt zijn familie mee naar zijn best presterende booreiland. Daar merken ze dat het stadje uitgestorven is, omdat de stedelingen geloven dat het booreiland een enorme haai heeft laten ontwaken.

The Black Demon | Official Trailer | Paramount Movies

Streaming informatie over de film

TitelThe Black Demon
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 37 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurAdrian Grunberg
CastJosh Lucas, Fernanda Urrejola, Julio Cesar Cedillo, Héctor Jiménez

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘The Black Demon’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film The Black Demon. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘The Black Demon’?

    De grootste rollen in The Black Demon worden vertolkt door Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Julio Cesar Cedillo en Héctor Jiménez.


Synopsis: Pathé Thuis

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.