Fan van haaienfilms? Déze thriller over een meedogenloze megalodon kijk je nu

Een gigantische megalodon teistert een gezin dat door een ongelukkige samenloop van omstandigheden vastzit op een booreiland. Het meedogenloze beest wil maar één ding zien: bloed. Dit is het verhaal van de haaienfilm The Black Demon, die je nu op CANAL+ kun streamen.

Gigantische haai in ‘The Black Demon’

In The Black Demon vertrekt Paul met zijn gezin naar Mexico om een booreiland te inspecteren. Eenmaal aangekomen ontdekt hij dat de plek verlaten is; een gigantische megalodon heeft de arbeiders namelijk aangevallen. Hij besluit zijn taak tóch te volbrengen en het booreiland op te gaan. Als het platform echter zinkt en de haai echt blijkt te zijn, moet hij er alles aan doen om zijn gezin in veiligheid te brengen.

De hoofdrol is voor topacteur Josh Lucas, die je kunt kennen van grote titels als Yellowstone en Le Mans ’66. Hij werkte samen met regisseur Adrian Grunberg, die ons eerder Rambo: Last Blood bracht. Benieuwd? Hieronder kijk je de trailer.

Reacties van kijkers zijn gemengd

Niet alle kijkers zijn overigens even enthousiast over de haaienfilm. Hieronder vind je een greep uit de positieve én negatieve reacties op social media.

‘The Black Demon’ staat nu op nieuwe streamingdienst CANAL+

The Black Demon is nu te vinden in het aanbod van de nieuwe streamingdienst CANAL+. Hiermee is de film onderdeel van hun indrukwekkende bibliotheek. Je vindt hier ook titels van Dutch FilmWorks, STUDIOCANAL, Lionsgate, Lumière en zelfs Viaplay. Zo kun je er terecht voor films als The Whale, Moonfall en The Unbearable Weight of Massive Talent en series als The Swarm, Furia en Billy the Kid.

De eerste 7 dagen kost je lidmaatschap bij CANAL+ je helemaal niets. De streamingdienst heeft ervoor gekozen om een gratis proefperiode van een week aan te bieden, zodat je even de tijd hebt om te kijken of de videodienst iets voor jou is. Daarna ga je €4,99 per maand betalen. Een prima klein prijsje als je het vergelijkt met de kosten van de andere streamingdiensten in Nederland. Ook kun je kiezen voor een jaarabonnement van €49,90, waarmee je omgerekend ruim 16% bespaart.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.