Superheldenfilm ‘Black Adam’ met Dwayne Johnson nu al online te zien

Eind oktober ging Black Adam, de nieuwste DC-superheldenfilm én spin-off van het populaire Shazam!, in première. Dit leverde hoofdrolspeler Dwayne Johnson zijn beste openingsweekend ooit op en dat is niet zo gek, want de film staat nu al in de top 10 van best bekeken bioscoopfilms van het hele jaar. Heb jij hem gemist op het witte doek? Ondanks dat hij ook nu nog op het grote scherm te bewonderen is, kun je hem vanaf deze week al lekker vanuit huis kijken. Op maandag 5 december kwam de film namelijk naar Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Superheldenfilm ‘Black Adam’ is ontzettend populair

Slechts een ruime maand geleden—op 19 oktober om precies te zijn—verscheen Black Adam in de Nederlandse bioscopen. Toch blijkt dit nu al een van de meest bekeken films van dit jaar te zijn. Tot nu toe bracht de superheldenfilm over antiheld Black Adam ruim 350 miljoen dollar in het laatje en hiermee schaart hij zich tussen de tien populairste films van 2022, samen met onder meer Top Gun: Maverick, Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Uncharted. Met een opbrengst van ruim 67 miljoen dollar in het openingsweekend is dit zelfs de meest succesvolle film die hoofdrolspeler Dwayne Johnson tot nu toe maakte.

De acteur kruipt in de film in de huid van Black Adam. Bijna 5000 jaar geleden ontving hij de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld. Naast Johnson zijn er ook rollen voor onder meer Pierce Brosnan (James Bond-franchise), Aldis Hodge (Hidden Figures), Noah Centineo (To All the Boys I’ve Loved Before), Quintessa Swindell (Euphoria) en ‘onze eigen’ Marwan Kenzari (The Mummy).

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Een van de populairste films van het jaar
2️⃣ Een Audience Score van 89% op recensiewebsite Rotten Tomatoes
3️⃣ Bekende acteurs als Dwayne Johnson en Pierce Brosnan in de hoofdrollen

‘Black Adam’ is sinds 5 december te zien bij Pathé Thuis

Sinds 5 december 2022 is het mogelijk om Black Adam vanuit huis te streamen. De film werd op die datum als Premium-titel aan het aanbod van Pathé Thuis toegevoegd. De streamingdienst biedt titels als Premium-film aan zodat je ze razendsnel vanuit huis kunt bekijken, waardoor je hier nu maar een ruime maand geduld voor hebt hoeven hebben. De film is te zien voor een prijs vanaf €14,99.

Overigens is Black Adam gedistribueerd door Warner Bros. Pictures en daarom verwachten we hem in de toekomst ook op HBO Max. Vroeger kwamen nieuwe films hier na 45 dagen online, maar door een koerswijziging lijkt het erop dat dit is verlengd naar ongeveer 70 dagen. In dat geval zal de film rond 30 december 2022 zonder aanvullende kosten op video on demand-platform te streamen zijn.

Black Adam - Official Trailer 2

Meer informatie over de film

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Black Adam van New Line Cinema en regisseur Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise). Het is de allereerste keer dat het verhaal van deze superheld van DC op het witte doek te zien zal zijn. Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

TitelBlack Adam
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb6,8 uit 141.000 stemmen
RegisseurJaume Collet-Serra
CastDwayne Johnson, Sarah Shahi, Quintessa Swindell, Aldis Hodge, Bodhi Sabongui, Noah Centineo, Marwan Kenzari, Pierce Brosnan

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.