Superheldenfilm ‘Black Adam’ met Dwayne Johnson nu te huur via Pathé Thuis

In oktober 2022 ging Black Adam, de nieuwste DC-superheldenfilm én spin-off van het populaire Shazam!, in première. Dit leverde hoofdrolspeler Dwayne Johnson zijn beste openingsweekend ooit op en dat is niet zo gek, want de film stond al snel in de top 10 van best bekeken bioscoopfilms van het hele jaar. Heb jij hem gemist op het witte doek? Sinds woensdag 22 februari is het mogelijk om de film te huren via Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Superheldenfilm ‘Black Adam’ is ontzettend populair

Black Adam was een van de meest bekeken films van 2022. Met een opbrengst van ruim 390 miljoen dollar schaart hij zich tussen de vijftien populairste films van dat jaar, samen met onder meer Top Gun: Maverick, Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Uncharted. Doordat er ruim 67 miljoen dollar mee opgehaald werd in het openingsweekend is dit zelfs de meest succesvolle film die hoofdrolspeler Dwayne Johnson tot nu toe maakte.

De acteur kruipt in de film in de huid van Black Adam. Bijna 5000 jaar geleden ontving hij de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld. Naast Johnson zijn er ook rollen voor onder meer Pierce Brosnan (James Bond-franchise), Aldis Hodge (Hidden Figures), Noah Centineo (To All the Boys I’ve Loved Before), Quintessa Swindell (Euphoria) en ‘onze eigen’ Marwan Kenzari (The Mummy).

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Een van de populairste films van 2022
2️⃣ Een Audience Score van 89% op recensiewebsite Rotten Tomatoes
3️⃣ Bekende acteurs als Dwayne Johnson en Pierce Brosnan in de hoofdrollen

‘Black Adam’ is sinds 22 februari te huur bij Pathé Thuis

Sinds 5 december 2022 was het al mogelijk om Black Adam vanuit huis te streamen. De film werd op die datum als Premium-titel aan het aanbod van Pathé Thuis toegevoegd. Je hebt er ook voor kunnen kiezen om te wachten. Vanaf vandaag, woensdag 22 februari, is de film namelijk ook voor een lagere prijs te streamen. Je kunt hem nu huren voor €4,99 en kopen voor €10,99.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Black Adam - Official Trailer 2

Meer informatie over de film

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Black Adam van New Line Cinema en regisseur Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise). Het is de allereerste keer dat het verhaal van deze superheld van DC op het witte doek te zien zal zijn. Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

TitelBlack Adam
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb6,8 uit 141.000 stemmen
RegisseurJaume Collet-Serra
CastDwayne Johnson, Sarah Shahi, Quintessa Swindell, Aldis Hodge, Bodhi Sabongui, Noah Centineo, Marwan Kenzari, Pierce Brosnan

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.