Waar kun je de film ‘Black Adam’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Black Adam (2022) online kijken kunnen. Deze actie-avonturenfilm met Dwayne Johnson vertaalt het verhaal van een nieuwe DC-superheld naar het witte doek. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Black Adam’ (2022) online kijken?

Black Adam was vanaf 19 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Sinds 16 december 2022 kun je de film ook op HBO Max kijken, slechts 58 dagen na de bioscooppremière. Dit komt doordat Black Adam is gemaakt door Warner Bros. Pictures. Dit is filmstudio achter HBO Max, dus dat de film hier te zien zal zijn is geen verrassing. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Kijk nu Black Adam bij Pathé Thuis. Voor deze streamingdienst heb je geen abonnement nodig. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je Black Adam bij HBO Max in Nederland. Je kunt de film hier onbeperkt en reclamevrij kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Black Adam nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Black Adam’ (2022)

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Black Adam van New Line Cinema en regisseur Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise). Het is de allereerste keer dat het verhaal van deze superheld van DC op het witte doek te zien zal zijn. Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

Streaming informatie over de film

TitelBlack Adam
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb7,5 uit 7.400 stemmen
RegisseurJaume Collet-Serra
CastDwayne Johnson, Sarah Shahi, Quintessa Swindell, Aldis Hodge, Bodhi Sabongui, Noah Centineo, Marwan Kenzari, Pierce Brosnan

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.