Waar kun je de film ‘Black Adam’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Black Adam (2022) online kijken kunnen. Deze actie-avonturenfilm met Dwayne Johnson vertaalt het verhaal van een nieuwe DC-superheld naar het witte doek. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Waar kun je de film ‘Black Adam’ (2022) online kijken?

Black Adam draaide sinds 19 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen. De film is gemaakt door Warner Bros. Pictures. Dit is filmstudio achter HBO Max, dus de film zal naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst aan het aanbod van deze streamingdienst toegevoegd worden. Wanneer dit gebeurt, is op dit moment nog niet bekend. We verwachten dat het, met een eventuele PVOD-release tussendoor, ongeveer 70 dagen zal duren. Dat zou neerkomen op een releasedatum rond 29 december 2022, maar dit is nog niet officieel bevestigd. Hieronder zie je ook de andere mogelijkheden, want de film is ook al sinds 5 december bij Pathé Thuis te streamen.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Black Adam bij Pathé Thuis. De film is hier sinds 5 december 2022 te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 HBO Max
Ga meteen naar HBO Max in Nederland. De verwachting is dat Black Adam naar de streamingdienst van Warner Bros. Pictures, HBO Max, gaat komen. Uiteraard laten we het via je mail weten als de online releasedatum bekend is.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Black Adam nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Black Adam’ (2022)

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Black Adam van New Line Cinema en regisseur Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise). Het is de allereerste keer dat het verhaal van deze superheld van DC op het witte doek te zien zal zijn. Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

Black Adam - Official Trailer 2

Streaming informatie over de film

TitelBlack Adam
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb7,5 uit 7.400 stemmen
RegisseurJaume Collet-Serra
CastDwayne Johnson, Sarah Shahi, Quintessa Swindell, Aldis Hodge, Bodhi Sabongui, Noah Centineo, Marwan Kenzari, Pierce Brosnan

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.