Bird Box Netflix breekt kijkcijferrecord

Bird Box, Netflix’ nieuwste horrorfilm die vorige week online kwam te staan, heeft nu al een kijkcijferrecord! Netflix laat weten dat de film in de eerste zeven dagen dat hij op de streamingdienst staat al door meer van 45 miljoen accounts is bekeken! Nooit eerder keken zo veel mensen naar een Netflix Original-film in de week volgend op de première. Deze opvallende statistiek geeft de suggestie dat Bird Box een film is die je gezien moet hebben als je van horror houdt.

Verhaal Bird Box (Netflix Original)

Als een mysterieuze kracht een slachting aanricht onder de wereldbevolking is er maar één ding zeker. Als je het ziet, neemt het je leven. Malorie besluit het onbekende te gaan onderzoeken. Zij vindt liefde, hoop en een nieuw begin in haar zoektocht. Nu moet ze vluchten met haar twee kinderen langs een rivier naar de enige plek die nog over is waar mogelijk een toevluchtsoord te vinden is. Om te overleven moeten ze echter een vreselijke tweedaagse reis met blinddoeken afleggen.

In Bird Box zijn onder andere Sandra Bullock en John Malkovich te zien. De film heeft een duur van 124 minuten en is in de Verenigde Staten ontwikkeld onder leiding van Susanne Bier. Het budget voor de film bedroeg $19.8 miljoen. Twee websites die films beoordelen naar aanleiding van de score die bezoekers geven zijn IMDb en Rotten Tomatoes. Bird Box krijgt van IMDb een score van 6.8 uit 10. Op Rotten Tomatoes wordt een score van 66% op de Tomatometer gegeven aan Bird Box.

Kijk hieronder de trailer van Bird Box (Netflix Original)!

Netflix

De streamingsdienst brengt eigenlijk nooit statistieken naar buiten over kijkcijfers van de films en series op de website. Dit gigantische succes is één van de weinige kansen die Netflix aangrijpt om te laten weten hoe groot het succes van de horrorfilm Bird Box is.

🚨 Zoek je het volledige online aanbod van alle streamingdiensten? Klik dan hier!