Bioscopen | Marc-Marie & Aaf Vinden Iets | Aflevering van zaterdag 12 februari 2022

Één van Nederland’s meest geliefde podcasts is toch wel die van Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius. Zij recenseren van alles en nog wat in Marc-Marie & Aaf Vinden Iets. Op zaterdag 12 februari 2022 verscheen ‘Bioscopen’ online, een splinternieuwe aflevering van de razend populaire podcast. Onder andere te beluisteren op Podimo, de nieuwe streamingdienst voor podcasts en audioboeken.

Aflevering ‘Bioscopen’ van ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ op zaterdag 12 februari 2022

Nieuwe aflevering! Bioscopen. Die plekken van verwondering, popcorn, muizen, irritante geluidjes, dutjes, romantiek en een lange Poolse kunstfilm over een man met een kip.

Die elementen worden besproken, en daarna natuurlijk de Privé, met daarin eindelijk het al door Jan Uriot bij ons aangezwengelde nieuws over de beroemde fonologe die kan horen of vliegtuigen iets mankeren, én de B&B-perikelen van Henk Krol.

Marc-Marie had een bevreemdend telefoongesprek met een medewerker van de bank, Aaf is verliefd geworden op een fictief personage, en het probleem van de week gaat over een vrouw met een vriend die geen seks wil.

Meer informatie: dit is de podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ met Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius van Tonny Media

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius nemen werkelijk niks voor lief. Ze verwonderen zich als theatermakers en schrijvers over alledaagse zaken, waarvan de gewone man zich zelden afvraagt of hij er überhaupt een mening over heeft: van bakfiets tot airfryer en alles daartussen in. Waarom is de OV-chipkaart geel? Wat is het lelijkste strand van Nederland? En hoe zit het met de humor van Willem-Alexander? Tussendoor wordt er geroddeld en luisteraars uit de brandt (met ‘dt’) geholpen. Maar het draait uiteindelijk allemaal om hun eindoordeel: de recensie.


Afbeelding & Tekst: Tonny Media