Nu bij Pathé Thuis: wel 25% korting op filmtegoed met de Binge Bonus

Pathé Thuis trakteert! Lekker veel films bingen kan perfect met de Binge Bonus. Bij het kopen van €15 tegoed krijg je €20 tegoed in je wallet. Dit betekent dat je zomaar €5 tegoed gratis krijgt en dus profiteert van een korting van 25%. Meer film voor minder! Hoe deze spectaculaire actie werkt, lees je hieronder.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Binge Bonus: spectaculaire kortingsactie van Pathé Thuis

Met de Binge Bonus betaal je voor €15 aan tegoed, maar krijg je hier €20 voor. Dit betekent dat je zomaar 33% extra krijgt of profiteert van 25% korting; het is maar net hoe je het wil bekijken. Zo kun je extra veel films bingen en is dit perfect voor je volgende filmavond.

De actie is beperkt beschikbaar (op = op) en geldig t/m 15 september 2022. Je moet er dus wel snel bij zijn. Het tegoed dat je ontvangt kun je namelijk t/m 15 november 2023 gebruiken, dus je hoeft je binge niet direct te starten. Je kunt het tegoed gebruiken voor alle huur-, koop- en Premium-films van Pathé Thuis.

Zo werkt de Binge Bonus van Pathé Thuis

Profiteren van de Binge Bonus gaat heel erg makkelijk. Het kan zijn dat je een mail van Pathé Thuis ontvangen hebt of via de social media-kanalen van de streamingdienst hebt meegedaan, maar anders kun je ook direct via de speciale actiepagina profiteren van deze actie. Dit werkt zo:

  1. Ga naar https://bingebonus.mijnregistratie.nl/pathe-thuis om mee te doen aan de actie en klik op ‘Bestel nu’.
  2. Vul je naam en e-mailadres in.
  3. Betaal met iDeal.
  4. Verzilver de code die je in je mailbox krijgt via deze pagina.
  5. Gebruik het tegoed zoals je gewend bent.

Wel belangrijk om erbij te vermelden: iedere deelnemer kan maar maximaal één keer meedoen aan de actie en het tegoed kan niet worden overgedragen. Bovendien is het tegoed niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties. Deelname kan verder dus uitsluitend via de actiepagina.

Meer informatie over het aanbod van de streamingdienst

Iedere maand worden er diverse klassiekers toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Bovendien brengt Pathé Thuis de nieuwste bioscoopfilms vaak als (een van de) eersten naar haar video on demand-platform. Zo is er in het grote aanbod altijd wel een geschikte film te vinden. Om te zorgen dat je ook altijd op de hoogte bent van de nieuwste releases, publiceren wij geregeld een overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Daar kun je ook alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Sluit je daarnaast aan bij de Facebook-groep van Pathé Thuis-kijkers om kijktips uit te wisselen en het laatste nieuws te vinden over de tofste acties van de streamingdienst.

Pathé Thuis 🍿
Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.