Waar kun je de film ‘Bijt’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Bijt (2024) online kijken kunnen. De Nederlandse dramafilm volgt de opbloeiende relatie tussen de zelfhatende Mark en de lieve Lisa. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Bijt’ (2024) online kijken?

Bijt draait sinds 6 juni 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Bijt bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eerste toe aan het aanbod, maar op dit moment hebben we nog geen releasedatum. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Bijt niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxBijt is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeSkyShowtime heeft de film nog niet online gezet.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Bijt’ (2024)

Mark lijdt aan een intense vorm van zelfhaat, die zich vertaalt in verwaarlozing, verkilling en destructief gedrag. Zelfs als hij trompet speelt, klinkt het somber. De kille troosteloosheid van zijn leefomgeving helpt ook niet mee. Alles en iedereen is eropuit hem de afgrond in te duwen. Maar dan, aan het sterfbed van zijn opa, ontmoet hij Lisa. Er ontstaat een liefdevolle, maar bizarre band. Een band die steeds meer uit controle raakt…

Streaming informatie over de film

TitelBijt
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama
RegisseurGuido Coppis
CastReinout Scholten van Aschat, Frieda Barnhard

Synopsis: Gusto Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.