Deze gasten nemen plaats in het nieuwe seizoen van ‘Bij Van Duin op de Achterbank’

Goed nieuws, want op zaterdag 24 februari gaat het tweede seizoen van Bij Van Duin op de Achterbank van start. In het programma haalt André van Duin gasten op en brengt ze met de oldtimer naar het theater waar zij zelf optreden. Op de achterbank ontstaan de mooiste gesprekken over de wereld van cabaret en komedie, maar ook over het leven zelf. Maar welke gasten nemen er dit seizoen plaats op de achterbank?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw seizoen van ‘Bij Van Duin op de Achterbank’

In het programma Bij Van Duin op de Achterbank brengt André van Duin zes collega’s naar het theater waar ze diezelfde avond moeten optreden. Op de achterbank van de oldtimer ontstaan de mooiste verhalen en gesprekken over het leven. Het eerste seizoen was een groot succes, waardoor een tweede seizoen niet uit kon blijven. Op zaterdag 24 februari om 21:40 uur op NPO 1 verschijnt de eerste aflevering van de nieuwe reeks op tv. Opnieuw zal er iedere week een gast op de achterbank plaatsnemen.

Welke gasten nemen in seizoen twee plaats op de achterbank?

Maar wie nemen er dit jaar plaats op de achterbank? Vorig seizoen kwamen er zes gasten voorbij. In de eerste aflevering zagen we hoe Youp van ’t Hek naar het Koninklijk Theater Carré werd gebracht. Na deze rit werden ook Jochem Myjer, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Tineke Schouten en Herman Finkers bij het theater afgezet. In seizoen twee worden er wederom zes collega’s opgehaald.

In de eerste aflevering op 24 februari wordt Richard Groenendijk in Rotterdam opgehaald. Samen rijden ze door zijn geliefde stad, om vervolgens te eindigen bij het Nieuwe Luxor Theater. Een week later heeft André van Duin in Den Haag afgesproken met Claudia de Breij. Onderweg pakken ze diverse fragmenten erbij. Eindbestemming? De Koninklijke Schouwburg.

In aflevering drie rijdt André van Duin met Najib Amhali door Amsterdam naar De Kleine Komedie. Een week later rijdt de oldtimer naar Eindhoven. Daar staat Ronald Goedemondt klaar om plaats te nemen op de achterbank. Hierna is het de beurt aan Karin Bloemen. In Deventer hebben de twee een goed gesprek over het vak en krijgt André van Duin een mooi compliment. In de laatste aflevering gaat André met Freek de Jonge op pad. De twee rijden naar de Stadsschouwburg in Groningen. Onderweg hebben ze het over grote inspiratiebronnen en het leven na het optreden.

Seizoen twee rijdt op deze dagen voorbij

De eerste aflevering verschijnt dus op 24 februari op tv. Net als vorig seizoen bestaat de nieuwe reeks uit zes afleveringen. Deze verschijnen wekelijks op zaterdag om 21:40 uur op NPO 1. In totaal zullen er wederom zes collega’s plaatsnemen op de achterbank van de oldtimer. Iedere week zal er een andere gast te zien zijn. De laatste aflevering staat op zaterdag 30 maart gepland. Hieronder is het voorlopige uitzendschema te vinden.

AfleveringGastWeekdagDatumTijd
1Richard GroenendijkZaterdag24 februari21:40 uur
2Claudia de BreijZaterdag2 maart21:40 uur
3Najib AmhaliZaterdag9 maart21:40 uur
4Ronald GoedemondtZaterdag16 maart21:40 uur
5Karin BloemenZaterdag23 maart21:40 uur
6Freek de JongeZaterdag30 maart21:40 uur

Meer informatie over ‘Bij Van Duin op de Achterbank’

Na decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega’s; komieken en cabaretiers die hij bewondert. André ontvangt zijn gasten in een prachtige oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft.

TitelBij Van Duin op de Achterbank
Jaar2023-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorAndré van Duin

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.