Waar kun je ‘Bij Van Duin op de Achterbank’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op zaterdag 24 februari verscheen de eerste aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank. In het programma haalt André van Duin gasten op en brengt ze met de oldtimer naar het theater waar zij zelf optreden. Op de achterbank ontstaan de mooiste gesprekken. De eerste afleveringen zijn inmiddels op tv verschenen, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Bij Van Duin op de Achterbank’ online kijken?

Bij Van Duin op de Achterbank wordt sinds vrijdag 24 februari wekelijks uitgezonden op NPO 1. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Bij Van Duin op de Achterbank bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Bij Van Duin op de Achterbank niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Bij Van Duin op de Achterbank en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Bij Van Duin op de Achterbank’

Na decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega’s; komieken en cabaretiers die hij bewondert. André ontvangt zijn gasten in een prachtige oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft.

Streaming informatie over de serie

TitelBij Van Duin op de Achterbank
Jaar2023-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorAndré van Duin

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.